NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Szombathelyi éremeső Székesfehérváron

Három egyéni és három csapatéremmel a SZoESE versenyzői szerezték a legtöbb dobogós helyet az Országos Kismarathoni Futóbajnokságon. Az egyéni érmesek – Csébits Eszter, Molnár Zita és Kívés Bendegúz - aranyjelvényes szintet is teljesítettek.

Két év szünet után újra Székesfehérvár adott otthont a Kismarathoni Országos Futóbajnokságnak.

A legtöbb aranyérmet, hármat a VEDAC szerezte, a két győzelem, három ezüst és egy bronzéremmel azonban a legtöbb érmet a SZoESE nyerte. Mindhárom egyéni dobogós helyhez aranyjelvényes teljesítmény járult, és többen értek el ezüstjelvényt is.

A 14 éves lányok mezőnyéből kiemelkedett a győztes Fuchs Dóra és az ezüstérmes szombathelyi Molnár Zita, akinek idén már minden színű OB éremből akaszthattak a nyakába. (Ez a teljesítmény is aranyjelvényes szintet ért) Ugyanitt Borsfai Dzsenifer 9. lett.

A női ifik futamában Purgai Evelin a 4. helyen végzett, nagyban hozzásegítve a triatlonos Mester Dóra (10. hely) és Cserjési Zoé (13. hely) alkotta csapatukat a győzelemhez. A tartalék Vincze Rebeka 23. helyen ért célba

A serdülő 15 éves lányok rutinszerűen állnak már a dobogó tetejére, hiszen pályafutásuk során ez volt a 6. győzelmük. Csébits Eszter aranyjelvényes teljesítménnyel szerezte meg az ezüstérmet. Baráth Noémi 8., Kívés Blanka 11. lett.

Az ifi fiúk mezőnyében a dobogóra a papírforma szerint hatan pályázhattak. Két veszprémi után Kívés Bendegúznak sikerült aranyjelvényes szinttel a bronzérmet megszerezni. Nemes Gergő 8., Németh Kevin 20. lett. Együttes teljesítményük csapatban ezüstérmet ért.

Altay Levente 7., Csébits Nóra 6., Purgai Barbara 8., helyet szerzett a maga kategóriájában.

Kismaratoni érmesek
fotó: Kívés István

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : * h*nd* * k*s*jj*t ny*jtj*, d* n*kt*k *z *g*sz k*z* k*ll*n*! N*...
Még se híre, se hamva a Hende Csaba által bejelentett 1,2 milliárdnak
Paulus_Maior: F*SN*K * N*R-t*rs*k - d* t*h*tn*k *gy sz*v*ss*g*t! *z *l**r*...
"Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!" - már telefonon keresi az aláírókat a Fidesz
szemtanú: F*l*b*r*t*m!*z **-s p*nz*k f*ddh*t*tl*n,m*d*rn j*l*ltj**=cs*k*t*...
Miért szavazz külföldről az előválasztáson?
canis: B*l*ld*l* sz*v*z b*l*ld*l* *ll*n. H*r*mb*l k*tt*t *t*l....
Jóval magasabb lehet az előválasztási részvétel, mint amire számítottak
lolka: M*g h* cs*k 200-*t! D* g*zd* h*b* n*m h*b*, :)...
Jóval magasabb lehet az előválasztási részvétel, mint amire számítottak