NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Az SNI-s kislány, aki angyali hangon énekli a Hallelujah-t

Mert meg kell adnunk a lehetőséget, hogy a tehetséges gyermekek megtalálják a helyüket a világban.

Szem nem marad szárazon – legalábbis, ha meghallgatjuk a Cohen Hallelujah legújabb verzióját, akkor biztosan nem. A dal mindig aktuális, és ha ilyen előadásban halljuk, akkor valóban sosem fogjuk megunni.

fotó: BBC

Kaylee Rogers szólója mindenki szerint az iskolai karácsony fénypontja volt. A 10 éves kislány hangját figyelve ez nem is csoda, hiszen az egyébként tanulási nehézségekkel küzdő Kaylee a színpadon újjászületett és méltó módon emlékezett az idén elhunyt legendás énekesre.

Kaylee egy speciális nevelési igényű (SNI) kislány, aki egyébként nagyon félénk és szerény – mesélte az osztályfőnök. Általában csendes, de ha énekelhet, egyszerűen más ember lesz belőle. Mosolyog, magabiztos és sugárzik belőle a szeretet. Persze, hogy így van, elvégre a színpadon senkit sem érdekel, hogy olvasási és számolási nehézségekkel küzd.

A videó néhány nap alatt bejárta a világhálót, megríkatva a karácsonyra készülődő emberek százait. Az észak-ír iskola azóta már kapott hívásokat Amerikából, Ausztráliából és Japánból is – Kaylee angyali hangja tényleg mindenkit elvarázsolt.

Az osztályfőnök javaslatára a kislány szülei már fontolgatják a külön énekórákat. Minden gyermek tehetséges, de ugyanakkor megvannak a maguk korlátai is. Segítenünk kell a nehézségek leküzdésében és meg kell adnunk a lehetőséget, hogy minden kis tehetség megtalálja a helyét a világban.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : *lv*ss*t*k * v*l*s*g*t m*d*r*l*s n*lk*l. M*sk*lcz* M*kl*s : Sz*...
Ungár: Teljes magyar generációkat szexualizált a pornóipar
miki1950 : N*m t*d*m m* v*lt * k*v*tn*v*l* *z *r*s*mb*n *m*t m*d*r*ln* k*ll...
Ungár: Teljes magyar generációkat szexualizált a pornóipar
pistike64: "* 2018*s sz*rv*r l**ll*s t*t* cs*l*st *r*dm*ny*z*tt. L**ll*...
Egyre jelentősebb az ellenzék előnye a Fidesszel szemben
miki1950 : J*p*f* * cs*p*rtk*p*n *gy sz*m*tk*p*c k*ll*s k*z*p*b*n * k*r*szt...
Az átlagmagyar nem, csak egy szűk hatalmi elit érheti el a nyugati életszínvonalat
zsoltesz: M*gh*ll*m * h*ngj*t *s r*ssz*l v*gy*k. R*m*l*m *tt Sz*mb*th*ly*n...
Ungár: Teljes magyar generációkat szexualizált a pornóipar