NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

A fél világ kiakadt Selena Gomez legutóbbi fellépésén, amit okosan bevédtek

Ő nyitotta az idei American Music Awardsot két új dalával, de elég sok negatív kritika érte, mert kissé hamisan énekelt.

Selena Gomezről igazából mindig is köztudott volt, hogy nem az élő éneklés bajnoka, de a sikerhez vezető útját még ez sem tudta beárnyékolni. Most például őt kérték fel arra, hogy két vadiúj, hatalmas sikert aratott dalával megnyissa a 2019-es American Music Awardsot, de a nagy színpadi visszatérése nem éppen úgy sikerült, ahogy azt valószínűleg eltervezték.

Az egykori Disney-üdvöske többször is megosztotta a közösségi oldalakon, hogy mennyit próbált a nagy fellépésre az elmúlt napokban, hetekben. A nagy estén viszont sokaknak csalódást okozott, ugyanis eléggé hamisra sikeredett az előadása.

Ez pedig kicsit vicces is, mivel a Lose You To Love Me-ben van egy sor, amiben azzal vádolja volt pasiját, Justin Biebert, hogy hamisan énekelt az egyik dalában, mert hát nem a sajátja volt és így tojt a minőségre.

A kínos fellépésre pedig aztán jött is egy magyarázat. Az E! Newsnak és a People-nek is nyilatkoztak bennfentesek, akik elárulták, hogy Selena komoly pánikrohamot kapott nemsokkal azelőtt, hogy színpadra kellett volna állnia.

Pánikrohamot kapott, mert nagyon ideges volt. Túl sokat vállalt magára. Két éve nem állt színpadon, hogy élőben énekeljen és ezek nagyon fontos dalok számára. Túlságosan is a tökéletességre akart törekedni.

Nem kizárt egyébként, hogy tényleg pánikrohamot kapott, ugyanis már többször is felvállalta nyíltan mentális problémáit. De azért azt sem szabad elfelejteni, hogy sok hasonló produkciója is volt már élőben, szóval bármi is történt, okos húzás volt kijátszani ezt a lapot.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Igaz: N* m* * br*ssz*l* b*r*kr*t*k p*r*ncs* ?...
Bár találkozott Dobrev Klárával, a szombathelyi polgármester tesztje negatív
Igaz: *z *g*szs*g*gy*t st*d**n*kk*l k*ll k*mp*nz*ln* , *z s*g*t ....
Lesz másik: 19 milliárdból épülhet a nyíregyházi stadion
rheingold1926: H*t *g*n **sztr**b*n t*dj*k, h*gy * ny*j *mm*n*t*s *l*r*s**g n*n...
Operatív törzs: El kell halasztani a hétvégére tervezett oltásokat
Igaz: J*l cs*n*lj*k . *gy k*v*s*bb*n v*sz*k b* h*zz*j*k *zt * n*th*t ....
Ha oda indulna: minden Kínába utazó külföldinek kötelező lesz az anális Covid-teszt
Igaz: *z **r*p** Gy*gysz*r*gyn*ks*g t*gj** * gy*gysz*r*p*r m*ff**j*b*l...
Az Európai Gyógyszerügynökség megkezdte a felmérést, hogy a Szputnyik V megfelel-e az EU szabványainak