NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Segítsen Ön is, hogy idén is eljuthassanak edzőtáborba a fiatal szombathelyi ökölvívók!

Sajnos nem engedheti meg magának minden család, hogy nyáron táborba küldje a gyerekek. A Nyugat.hu ezért már negyedik éve támogatja és segíti a Skorpió Box Club fiatal tehetségeit abban, hogy részt vehessenek ebben a fontos és élményekben gazdag táborban.

A Skorpió Box Club immáron 11. éve szervezi meg edzőtáborát a Balaton partján, ahova nagyjából 15-20, elsősorban utánpótlás korú, hátrányos helyzetű családokból származó gyerekeket és fiatalokat várnak. Többségük már aktív, eredményes versenyző, de természetesen szívesen látják azokat is, akik még nem taposták ki a versenyekhez vezető utat.

fotó: Skorpió Box Club

Helyzetükből adódóan a családok sajnos nem engedhetik meg maguknak a 30 ezer forintos edzőtábort, ami egyébként nyolc napig tart. A tábor azért fontos, mert csapatépítő jelleggel, életre és egészségre nevelő hatással bír. Elsősorban viszont szakmai, elméleti és gyakorlati szerepe jelentős.

fotó: Skorpió Box Club

Az edzőtábor szükségességét és hatásosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt évek nagy eredményei, amikről lapunk is gyakran beszámol. A klub legnagyobb büszkeségei közé tartoznak válogatott kerettag versenyzőik, Európa-bajnoki helyezettjük, magyar bajnokaik és persze számtalan nemzetközi eredményüket sem szabad kihagyni.

fotó: Skorpió Box Club

Ezért kérik most a Nyugat.hu és az olvasók segítségét, hogy az edzőtábor ezen a nyáron is megvalósulhasson. A felajánlásokat a skorpiobc@gmail.com email-címen lehet jelezni. A Skorpió Box Club előre, cikkünkön keresztül is köszöni a támogatók segítségét.

Utalni pedig erre a számlaszámra lehet:

Skorpió Box Club
Bankszámlaszám:
Sopron Bank Burgenland
17600042-00589673-00200004

fotó: Skorpió Box Club
fotó: Skorpió Box Club

Hozzászólások (5)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

demoktatorovm: M*ll*b*sz*l*s * j*v*b*l! *mb*r! *rtsd m*r m*g v*gr*, h*gy sz*m ...
Emelt szintű készültséget rendelt el Orbán Viktor
westend: *zt sz*b*d, b*sm*n, d* * m*s*k sz*l*j*t cs*k * m*n*s*t*tt *d**t*...
Nyilvánosságra hozták, milyen mellékhatásai lehetnek a kínai vakcinának
hozzászóló1: * S*v*r** F*r*m*t *gyb*l d*b*m * k*k*b*. * h*ly* tv s*m k*t l*, ...
Komoly leépítés a szombathelyi városi tévénél, a munkatársak harmadának mondtak fel
demokratikus_gumilovedek: - *gy *v *lt*lt* *t*n *s k*m*ly*n *zt g*nd*lj*k, h*gy * l*z*r*s*...
Emelt szintű készültséget rendelt el Orbán Viktor
miki1950 : J*l *ssz*f*gl*lt*d * l*ny*g*t. *gy*t*rt*k. ...
Emelt szintű készültséget rendelt el Orbán Viktor