NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Segédmotoros és Suzuki ütközött Szombathelyen

Az autós nem adta meg az elsőbbséget.

A Nádasdy Ferenc Bocskai István körút és a Semmelweis utcák kereszteződésében ütközött össze egy segédmotor-kerékpáros és egy Suzuki személyautó pénteken délelőtt. A Suzukis nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak, utóbbit a mentők kórházba szállították.

A Bocskai körúton haladt egy Suzuki személyautó, amikor a sofőr a Nádasdy Ferenc és Semmelweis utca kereszteződéséhez ért elmondása szerint körülnézett, de nem látta a neki balról a védett Semmelweis úton érkező segédmotor-kerékpárost.

A képre kattintva további helyszíni fotókat láthat.
fotó: Pintér Patrícia

A Suzukis kigurult a kereszteződésbe, hogy azon lassan áthajtson és ekkor összeütköztek. A motoros az ütközés következtében a földre esett és megsérült, de szerencsére volt rajta bukósisak. Az elsődleges adatok alapján a motorost a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés idejére a Semmelweis Ignác utca érintett szakaszát lezárták és a forgalmas kereszteződésben rendőrök irányították.

Ahogy egy közelben történt reggeli balesetnél, úgy ennél a balesetnél is akadt gond az arra közlekedő autósokkal, akik vagy nem is néztek a forgalmat irányító, fényvisszaverő mellényt viselő rendőrre vagy nem értették annak jelzéseit.

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: Cs*k n*m m*g*nt *z * h*b*s, *k* ny*lv*n*ss*gr* h*zt*? * f*c* *...
Súlyosan antiszemita cikk jelent meg az Origón
George Clooney: S*k *g*zs*g*t *rt. F*lyt*ss*!...
Demeter Szilárd visszavonja a publicisztikáját, és törli magát a Facebookról
Katka: G*nd*l*m n*g v*n m*r * zs*r*s *ll*s!...
Szájer József lemondott EP mandátumáról
Katka: N*m * g*nd*z*kh*z t*rt*z*m , *gy k*zv*tl*n*l t*d*m * h*lyz*t*t. ...
105 lakó és 49 gondozó kapta el a vírust egy soproni idősotthonban, 12-en meghaltak
emberfarkas: M*s m*st s*jt*m, m*ly*n "sz*ll*m*" t*v*k*nys*gr* *dj* m*...
Szájer József lemondott EP mandátumáról