NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Érmek tömkelegével tért haza Kaposvárról a Savaria TSE

Több bajnoki címet is szereztek hétvégén.

Szombaton rendezték meg Kaposváron a Nyugat-Magyarországi Területi Bajnokságot, ezúttal a járvány-helyzet miatt zárt kapuk mögött, így a szülők és a szurkolók online közvetítésen követhették az eseményeket.

A koronavírus miatt tavaly október óta elmaradtak a SAVARIA TSE eddigi fő profilját jelentő formációs versenyek, így az elmúlt hónapokban sokkal nagyobb hangsúlyt tudtak fektetni az egyéni táncolásra.

A siker pedig nem is maradt el. A SAVARIA TSE táncosai számos döntős helyezés mellett mind standard, mind latin táncokban több területi bajnoki címet is szereztek.

fotó: Savaria TSE

Bedi Dominik és Illés Hanna mindkét táncnemben, „E” és „D” felnőtt osztályban is maga mögé utasították a népes mezőnyt, így aranyérmet szereztek.

fotó: Savaria TSE

Latin táncokból ráadásul az ezüstérem is egy savariás pár nyakába került, Csejtei Csaba és Zsupos Csenge állhattak a dobogó második fokára.

fotó: Savaria TSE

Szintén területi bajnoki címmel büszkélkedhet standard táncokból Tóth Dominik és Tánczos Gréta „D” felnőtt kategóriában. „C” osztályban latin táncokból sem tértek érem nélkül haza, 3. helyezést sikerült elérniük.

fotó: Savaria TSE

„Nagy reményekkel tekintenek a szezon további egyéni versenyeire, mert a jelek szerint a SAVARIA TSE táncosai most már nemcsak formációban, hanem egyéni versenyeken is dicsőséget szereznek klubjuknak és Szombathely városának” – büszkélkedett lapunknak Horváth Dávid koreográfus.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacs_ugynok: *gy* n*m g*nd*lj* s*nk*, h*gy *z*k sz*m*ly*s*n p*szt*lg*tn*k f*s...
Nyilasok vonulását osztotta meg a szovjetek helyett a fideszes képviselő
jeremias: * HVG k*mm*nt sz*kc**j*b*n m*gt*l*l*d *k*t *s *lvt*rs**k*t. 4-5...
Döntetlen a világbajnok franciák ellen az Eb-n
kovacs_ugynok: n*m k*n* *nny*t *nn* m*nt * g*d*ny......
Oltatlansági igazolványt hirdetett Gődény György
Ddd911: +1 t*p*k*s b*szm* m*gy*r f*c*b*z* sz*rk*l* (t*szt*l*t * k*v*t*ln...
Mbappé és Benzema rasszista magyar szurkolókra panaszkodik egy holland lap szerint - Frissítve
Paulus_Maior: D*cs*r*t*s(??) ! K*rt k*rd*s*m v*n cs*p*n: 1. B*zt*s, h*gy *...
Most már tényleg, igazán: júliusban érkezik a hivatalos kártya