NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

(X)

Egy igazi csajos napot akarsz? Akkor március 8-án irány a Savaria Plaza!

Kedvezményekkel és meglepetésekkel várnak a lányokra, hölgyekre, asszonyokra, dívákra. Új üzletek is nyílnak a Plázában!

Nőnapi kedvezményekkel és meglepetésekkel, várják március 8-án a Savaria Plazába betérő hölgyeket, de az uraknak is érdemes plázázni egyet: az elmúlt fél évben látványos változáson ment keresztül Szombathely első bevásárlóközpontja. Nem csak a választék bővült, felfrissült az üzletközpont is, a korábbi megjelenést, letisztultabb, fiatalos szürke-fehér dizájn váltotta fel, a dekorációt a vonzó, igényes, változatos üzletportálok adják.

fotó: Mészáros Zsolt

Most lett igazán pláza, a Savaria Plaza . A bevásárlóközpont tavaly ősz óta látványos fejlődésnek indult, és az újdonságoknak még nincs vége. Március 18-án nyit a Mayo Chixet forgalmazó EGOIST divat, és még húsvét előtt -nagypénteken- szélesre tárja kapuját a fehérneműk márkaboltja a J Press is.

Világmárkák és szombathelyi boltok

Az áttörést az ősszel a világmárkákat forgalmazó H&M hozta a Savaria Plaza életébe. A H&M -mel együtt költözött a Plazába a széles vevői igényeket kiszolgáló nemzetközi CCC táska és cipőbolt. Emellett megnyitott a trendi Zanzara és az Amnesia divat is. A nőnapon az előbbi 10, utóbbi 20 százalékos kedvezményt kínál a hölgy vevőknek. A Balogh Óra-Ékszer , a női órákból és ékszerekből ad 15 százalék kedvezményt, a Red Line GSM -nél a hölgyek húsz százalékkal kedvezőbb áron öltöztethetik át mobiltelefonjukat, a Nail Shop pedig az UV fényre és levegőn száradó zselélakkokra 10 százalékos engedményt.

Az új dizájn és néhány régi klasszikus

A Savaria Plaza megújult dizájnja és kibővült kínálata elnyerte a fiatalok tetszését. Nem csak a már említett márkák mellett a kifejezetten vagány stílust kedvelők is megtalálják a számításokat a Tally Weijl boltjában, ahol 8-án 25 százalékos kedvezmény jár a farmernacikra. A Plaza legrégebbi üzletei, a Brendon babaáruház, az Alexandra könyváruház folyamatos akciókkal várja a vásárlókat.

fotó: Mészáros Zsolt

Vásárlás és szépülés egy helyen

A szolgáltatók is meglátták a lehetőséget a bevásárlóközpontban: nemrég nyitott az Angels szépségszalon, ami a Biolage és a Matrix termékekre nőnapon 10 százalékos kedvezményt ad, és 10 százalékos kupont adnak az aznap betérő érdeklődőknek, amit 30 napon belül lehet beváltani a szalon által nyújtott szolgáltatásokra. A barnulni vágyók pedig a Soltron szoláriumban 25 százalékos engedményt kaphatnak a zsetonok árából.

Új éttermek és kávézók

A bevásárlás után azért jólesik megpihenni egy kicsit egy kávé mellett, esetleg egy romantikus nőnapi vacsora a párotokkal, de egy igazi csajos estét is leszervezhettek a Savaria Plazába . A Kínai büfé 15 százalékkal olcsóbban szolgálja ki a hölgyeket, a tavaly év végén nyitott Mr. Kebab pedig húsz százalékos kupont ad az ott fogyasztó hölgyeknek, amit a legközelebbi alkalommal válthatnak be.

fotó: Mészáros Zsolt

Aki még egzotikusabb ételre vágyik, az a Daniel & Frére -nél kóstolhat sushit és hasonló ételkülönlegességet, a hölgyek pedig a ház vendégei egy pohár pezsgőre a nőnapon.

A desszerteket kedvelőket a Bazár Design Cafe várja Mészáros-süteményekkel , és jó kávéval, ezekre 10 százalékos kedvezményt adnak.

Aki cukormentes édességre vágyik, az Ételkertben két desszert mellé egy ajándék turmixot kap nőnap alkalmából. Szintén a reform termékeket kedvelő hölgyeknek a Natúr Sziget üzlet a gluténmentes termékeket 10 százalék kedvezménnyel adja. A Cinema City igazán csajos filmajánlata pedig a Hogyan legyünk szinglik című film.

Szóval, hölgyek és hölgyek kísérői, ha nőnap, márpedig lesz nőnap, akkor irány a pláza!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : L*gsz*v*s*bb*n n*m * f*j*k*t, h*n*m * t*k*k*t v*k*rn*k. D* *ly*...
A kommunisták bevették Grazot, és most mindenki a fejét vakarja
miki1950 : N* *dj t*pp*k*t, m*rt m*g *rb*n k*p*sz k*mm*nd*j* m*g *s t*sz*! ...
Visszalépett a zuglói előválasztástól a korábban Vas megyében is vitézkedő Tóth Csaba
miki1950 : *sk*v** f*t*k. Zs*br*b*x*tt k*zz*l. *gy st*l*s*s*n. *gy*d* f*lv...
Hivatalos fotók: Így nézett ki az esküvőn a Várkonyi Andrea - Mészáros Lőrinc álompár
belabo: *r*ny * k*pt*f*! Pl. H*dh*zyt *v*rt*l*n*ts* *gy gy*ng*nl*t* k*m*...
Visszalépett a zuglói előválasztástól a korábban Vas megyében is vitézkedő Tóth Csaba
belabo: H* *z*k k*lt*k * l*gt*bb*t, *kk*r *n m**rt cs*k *ly*n h*rd*t*st ...
Százmilliókat költenek Facebook-hirdetésre a politikusok, Ungár Péter is benne van a TOP 10-ben