NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kövér László akasztásos beszéde

Sárváron is jelentősen nőtt a koronavírusosok száma

Ezt a város polgármestere közölte Facebook oldalán.

Jelentősen megemelkedett Sárváron a koronavírus – fertőzöttek száma, ezért nagyon fontos, hogy mindenki betartsa a járványügyi szabályokat. - írja Facebook bejegyzésében Kondora István, a város polgármestere. Mint közli:

Sárváron a péntek reggeli adatok szerint: 20 igazolt fertőzött van, 31 fő van hatósági házi karanténban (Közülük 19 fő szoros kapcsolatban volt igazolt fertőzöttel, ezért járványügyi megfigyelés alá került. Mivel jelentősen megnőtt a fertőzöttek száma, az ő esetükben a kontaktkutatás még zajlik. 12 fő külföldről utazott be.)

A sárvári Szent László Kórház Járóbeteg Szakellátásán is megjelent a koronavírus – fertőzés. Ezért vannak olyan szakrendelések, amelyek nem a megszokott rend szerint zajlanak, változott a rendelési idejük. Az ellátások igénybevétele előtt tájékozódjanak a 95/ 523 – 004-es telefonszámon.

A közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan vannak, lehetőleg tartsuk a szociális távolságot, gyakran és alaposan mossunk kezet, és viseljünk szájmaszkot. Bárki, akinek tünetei vannak, az ne menjen közösségbe, hanem maradjon otthon, és telefonon értesítse a háziorvosát!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

pistike64: *n n*m m*gy*r*z*t*t k*rt*m, h*n*m m*s v*l*m*ny*r* v*lt*m k*v*ncs...
Brüsszeli szexpartira csapott le a rendőrség – A résztvevők között volt Szájer József is
pistike64: K*t k*nkr*t k*rd*s*m v*lt cs*k, d* *lk*r*lt* * v*l*sz*d*st, h*ly...
Brüsszeli szexpartira csapott le a rendőrség – A résztvevők között volt Szájer József is
Latyak: V*lt *tt m*r "j*b*r*t", "M*k*1951" n*v*n, m*st *...
Vissza a babaruhát! – Az államhoz kerül a Haladás-stadion működtetése
OhneGetzi: T* sz*r*ncs*tl*n... :-)...
Vissza a babaruhát! – Az államhoz kerül a Haladás-stadion működtetése
emberfarkas: K*r l*b*rk*zn* *z *l*pj*b*n v*v* k*zp*nt*l*g t*j*k*z*tl*n *s f*l...
Szájer és a Fidesz őszödi beszédei