NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kövér László akasztásos beszéde

Sárváron is jelentősen nőtt a koronavírusosok száma

Ezt a város polgármestere közölte Facebook oldalán.

Jelentősen megemelkedett Sárváron a koronavírus – fertőzöttek száma, ezért nagyon fontos, hogy mindenki betartsa a járványügyi szabályokat. - írja Facebook bejegyzésében Kondora István, a város polgármestere. Mint közli:

Sárváron a péntek reggeli adatok szerint: 20 igazolt fertőzött van, 31 fő van hatósági házi karanténban (Közülük 19 fő szoros kapcsolatban volt igazolt fertőzöttel, ezért járványügyi megfigyelés alá került. Mivel jelentősen megnőtt a fertőzöttek száma, az ő esetükben a kontaktkutatás még zajlik. 12 fő külföldről utazott be.)

A sárvári Szent László Kórház Járóbeteg Szakellátásán is megjelent a koronavírus – fertőzés. Ezért vannak olyan szakrendelések, amelyek nem a megszokott rend szerint zajlanak, változott a rendelési idejük. Az ellátások igénybevétele előtt tájékozódjanak a 95/ 523 – 004-es telefonszámon.

A közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan vannak, lehetőleg tartsuk a szociális távolságot, gyakran és alaposan mossunk kezet, és viseljünk szájmaszkot. Bárki, akinek tünetei vannak, az ne menjen közösségbe, hanem maradjon otthon, és telefonon értesítse a háziorvosát!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : *zt *z *d**t*zm*st! N*m *k*r*m *lh*nn*! * f* t*ng*ly k*l*t -ny...
A szombathelyi Fő téren hosszában nem lehet biciklizni. De jó ez így?
miki1950 : M*g*nt *gy*t k*ll, h*gy *rts*k. S*jn*s *tt t*rt*nk m*, *gy k*ll...
Megszólalt Müller Cecília a harmadik oltásról és annak vakcináiról
miki1950 : M*r n*gy*n *d*j* v*lt! F*nt*s, h*gy * sz*l** k*cs*t m*gny*g*dh*...
Megkapta a várva várt kezelését az SMA-beteg Noel
miki1950 : *l n* m*rj t*nn*, m*rt f*lh*b*r*d*s*mb*n m*gk*r*sl*k *s *z *rr*d...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten
miki1950 : T* n* l*gy*l m*r l*k*tt! T*d*d h*nysz*r *rt*m l* k*mm*nt*t k*cs...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten