NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Aktuál

Értékeli a világ a sárvári Spirit Hotel baldachinjait

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel már több európai és nemzetközi díjat is besöpört. Ezúttal a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díját nyerte el. Ezzel a luxushotel bekerült a világ prémiummárkáit és szolgáltatásait tömörítő elit klubba.

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel nemrég átvehette a luxusmárkák egyik legrangosabb elismerésének számító Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díját, mellyel a lifestyle és vendéglátás ötcsillagos, prémiummárkáit díjazzák. A nemzetközi elismerést 2013-ban alapították azzal a céllal, hogy a luxusmárkák és szolgáltatások közül kiemeljék a legjobbakat.

fotó: Sajtóközlemény

A szállodák két úton válhatnak jelöltekké: nevezhetik magukat, melyet a zsűri bírál el, vagy a zsűri tagjai maguk jelölhetik díjra a szállodákat. A Spirit Hotel esetében az utóbbi történt. A jelöltek kiválasztásánál egyébként alapvető szempont az ötcsillagos minőség és a kiváló vendégértékelések, melyet sok esetben maguk a szakmai bizottsági tagok ellenőriznek személyesen. Az elbírálásnál a legapróbb részleteket is megvizsgálják a felszereltségtől kezdve egészen a vendégeknek kínált extrákig.

Az öt kontinensről a Spa-kategóriában díjra jelölt 317 hotelből összesen 51 nyerte el ezt a kitüntetést, ezen belül Európából a 106 jelöltből 17 ötcsillagos szálloda. A 3 svájci és 3 spanyol nyertesen kívül többek között egy-egy francia, német, osztrák, horvát, cseh, portugál, török, ír, ciprusi és görög luxushotel kapta meg az elismerést a magyar Spirit Hotellel együtt. A nyerteseket közönségszavazás és a szakmai bizottság értékelése alapján választották ki.

fotó: Sajtóközlemény

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint az egyedülálló természeti és épített környezet, a visszafogott elegancia, a természetes anyagok használata, a kivételes Spirit csapat magas szakmai tudása, különleges figyelmessége és vendégszeretete mellett a wellness- és preventív egészségmegőrző kezelések unikális választéka teszik egyedülállóvá a szállodát.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

lolka: *z*rt *zt l*h*t l*tn*, h*gy *n*kn*l n*gy g*nd v*n * g*nd*lk*d*s ...
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
forestiero: S*h* n*m v*lt*m b*l*ld*l* (d* b*v*ll*m v*lt*m k*sd*b*s m*g *tt*r...
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
mike74: F*r* *k*s*n t*kt*k*z*k M*rk* *s*tl*g b*h*zz* *k*t *zt*n j*n F*r*...
„Ne féljetek, együtt sikerülni fog” – mondta Márki-Zay Péter győzelmi beszédében
gyemantcsiszolo: *s t* *tt*l v*gy b*ld*g? *p*sz* *mb*r n*m t*ps*k*l *gy j*gs*rt*s...
„Az ember nem demokratának születik, hanem megtanul azzá válni”
nyugat1: "M*nd*n pr*p*g*nd*n*k n*p*n*k k*ll l*nn**, *s sz*ll*m* sz*...
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt