NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

(X)

Kalandra fel, irány Sárvár!

Drótkötélpálya, mászófal, íjászpálya, mind-mind az új sárvári kalandparkban. És persze itt az egyik legkedveltebb hazai fürdőhely is.
fotó: Nyugat.hu

Sárvár az elmúlt évek nagyszabású fejlesztéseinek köszönhetően az egyik legkedveltebb hazai fürdőhely a magyar családok körében. A család minden tagja számára borítékolható az élményteli pihenés!

A Gyógy- és Wellnessfürdőben a látványos szabadtéri medencék, az izgalmas csúszdák önfeledt fürdőzést nyújtanak minden generáció számára. És ami valóban fontos, a rossz idő sem ronthatja el a nyaralást, hiszen a fedett családi fürdőszárny megannyi kalandot ígérő medencéi és a mesék világát idéző játszóháza ilyenkor is gondoskodnak az örömteli percekről és a tökéletes pihenésről.

A mesék világa
fotó: Nyugat.hu

Igazán kellemes, hogy a gyógyfürdőrész és a családi fürdőszárny elkülönül, így a nyugalomra vágyók és a pancsoló, gyermekes családok egymást nem zavarva, egyaránt jól érezhetik magukat a létesítményben. Ráadásul júliustól már üzemel a fürdővel közvetlen összeköttetésben lévő erdei kalandpark, mely részben uniós forrásból az Új Széchenyi Terv keretein belül valósult meg.

Itt egy 120 állásos erdei drótkötélpálya, egy 10 méteres mászófal, egy íjászpálya várja az izgalomra vágyó, kihívást kereső vendégeket. A tó fölötti átcsúszások, a nyolc méter magas, valódi erőpróbát jelentő akadályok még a legbátrabbakat is próbára teszik. Természetesen nem csak extrém szórakozást kínál a park!

Külön kötélpálya a kicsiknek
fotó: Nyugat.hu

Az erdő fáinak lombkoronája alatt megbúvó 8 kötélpályából kettő a 3-6 év közti korosztályt, további három az iskolás gyermekeket szórakoztatja, ugyanúgy, mint a játszótér, vagy a tó körül kialakított erdei tanösvény. A felnőtt kötélpályák is különböző nehézségűek, így ki-ki megtalálja a számára vonzó és élményt jelentő szórakozást.

Egy szó, mint száz, kalandra fel! Irány Sárvár!

www.sarvarfurdo.hu

fotó: Nyugat.hu
fotó: Nyugat.hu

Keresés

Hozzászólások

elbandi: h* m*st f*d*sz*s l*nn*k, m*nd*nh*l * l*gsz*r*bb j*l*lt*k*t b*sz*...
Kik azok a jelöltek, akik közül választani lehet Vas megyében az ellenzéki előválasztáson?
zuckerpopo: * r*k*s sz*r t* v*gy, p*k*lj *s h*zz k*l*tr* - *nny*...
Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett
Paulus_Maior: *z*k * sz*l*k t*dv*, t*d*tl*n*l * k*ny*lm*s*bb *t*t v*l*szt*tt*k...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház
dredd biró: S*kb* k*r*lt *z *z *r*m *z *mb*r*k *d*j*b*l. *bb*l * p*nzb*l h*s...
A szombathelyi városházán köszöntötték Falco kupagyőztes csapatát
lojalista: N*s b*r*t*k*lh*t*,h*gy * K*rm*nd* K*lcs*y F*r*nc *lt*l*n*s *sk*l...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház