NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Vélemény

Legyen Hende Csaba Pápa képviselőjelöltje!

Szombathelyi képviselőként és Szombathelyen élő polgárként mélységes felháborodással fogadtuk, hogy a helyben több ezer munkahelyet teremtő Vát-Porpác mellé tervezett reptér és logisztikai központ helyett Hende Csaba miniszter közbenjárására a pápai katonai reptéren akar az Orbán-kormány polgári repülőteret létesíteni.

Szombathelyiként nem tűrhetjük, hogy egy számunkra fontos érték a megkérdezésünk nélkül megint Pápára kerüljön. A város közvéleménye soha nem fogja megbocsátani, hogy egykor a Haladást megpróbálták Pápára csempészni. Most is haladásról van szó, csak most a Szombathely és környéke jövője érdekében történő előrehaladás esélyét veszítjük el a beruházás lenyúlásával.

Döbbenetes, hogy Orbán Viktor még tegnap azzal tréfálkozott, hogy ha lesz pénze a kínaiaknak, akkor lesz majd reptér Szombathely mellett, ma pedig azt jelenti be kormányának szombathelyi tagja, hogy az adófizetők, a szombathelyi adófizetők pénzéből egy másik régióban valósul meg a reptér-beruházás. Hende Csabának üzenjük, amit magától is tudnia kellene: Pápa nem a Nyugat-Dunántúli régióhoz tartozik.

Hende Csaba a szombathelyi repülőteret támogató kormányhatározat visszavonását megszavazta, most pedig új helyszínt támogat. Hende Csaba méltatlanná vált arra, hogy Szombathely képviselője legyen. Legyen következetes: induljon Pápán az országgyűlési választásokon!

Szombathely, 2012. október 26.

Dr. Nemény András országgyűlési képviselő
Dr. Ipkovich György országgyűlési képviselő
Dr. Czeglédy Csaba frakcióvezető

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Fater: M*ly*n *r*gy*k v*gyt*k. G*nd*lj*t*k b*l* h* n*kt*k k*ll*n* *zt *...
Hivatalos fotók: Így nézett ki az esküvőn a Várkonyi Andrea - Mészáros Lőrinc álompár
palig: K*rcs*n*k m*g s*h* n*m v*lt l*mbs*pr* * k*z*b* l*tn* * f*g*s*n *...
Megvan Szombathely első örökbe fogadott parkja
palig: F*RK*S K*R*LYB* M*G M*K*RL*SZ J*RD* +SZ*B*DN*P*TC* ,B*K* T*R ?...
16 járdaszakaszt újítottak fel az idén Szombathelyen
kriszpo: * m* p*nz*nkb*l :( F*l*sl*g*s*n... ...
Százmilliókat költenek Facebook-hirdetésre a politikusok, Ungár Péter is benne van a TOP 10-ben
kriszpo: * f*ls* 2 k*p *z "*l*tt*", *z *ls* 2 m*g *z "*t*n*&#...
Hivatalos fotók: Így nézett ki az esküvőn a Várkonyi Andrea - Mészáros Lőrinc álompár