NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Rendőrségi fotókon a szombathelyi gázoló gépkocsija – jól látható sérülésekkel hajtott el a helyszínről

Egy Ford Ka személyautó ütötte el a középkorú asszonyt. A helyszínt elhagyó gázolót a rendőrség még aznap elfogta. A rendőrségi fotókon jól látszik, milyen sérülések keletkeztek az autón.

Rövid időn belül elfogta a rendőrség azt a 47 éves szombathelyi nőt, aki járművével hétfőn reggel elütött egy kijelölt gyalogátkelőhelyen átkelő asszonyt. A személyautó vezetője elhajtott a helyszínről.

Ahogyan azt élő helyszíni videónkban és későbbi cikkünkben is megemlítettük, egy ilyen jellegű balesetet nagyon nehéz titokban tartani, a sofőrnek pedig észlelnie kellett az ütközést. Szót ejtettünk arról is, hogy a járműről letörő alkatrészdarabok segítséget nyújthatnak a rendőröknek és a szakértőknek az autó típusának meghatározásában, illetve a sérülés jellegének feltérképezésében is. A XXI. században ráadásul nem egy kamera előtt haladnak el a közlekedők egy ilyen forgalmas útszakaszon.

fotó: Nyugat.hu

A rendőrségi fotón látszik, hogy az általunk kis méretűnek, Ford Ka és Renault Clio szerű kisautónak leírt gépjármű valóban egy Ford Ka. Jól látszanak a sérülések is az autón, ezt az járművet vezető hölgy nem tudta volna hosszan eltitkolni. Ilyenkor a járőrök módszeresen végigjárják a szóba jöhető gépkocsikat, amelyek az adott időpontban járhattak az adott útvonalon. Erre azonban most nem volt szükség.

fotó: Nyugat.hu

A baleset során az elütött asszony az árokba zuhant. A sofőr úgy hagyta magára, hogy azt sem tudta, mi van vele. Ha hasonló elütés után valaki az árokba kerül és hosszabb ideig nem veszik észre, akkor akár a kihűlés is végzetes lehet a számára.

Nagyon rossz megoldás tehát elhagyni a helyszínt egy ilyen baleset után. A szombathelyi rendőrök példás gyorsasággal találták meg az elkövetőt. Azt egyelőre nem tudjuk, mi lehetett a baleset okozójának elképzelése a helyszín elhagyásával.

fotó: Nyugat.hu

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

jokkmokk: Ny*lv*n * B v*lt*z*t j*tsz*k cs*k...
Új tulajdonosa lesz a Haladás futballcsapatnak, Homlok Zsolt a kapuk előtt
polgartars: N*m *rb*n * b*t*g, h*n*m *z*k, *k*k h*szn*k n*k*. *nn*k * b*r*h...
Hadházy: Orbán szülőfalujába a kisvasút mellé 1,5 milliárdért építenek hatalmas hidat
kertecske: *s m*t v*sz*t*tt * v*r*s,l*k*s**n*k *l*tm*n*s*g*b*n, *z *mb*r*k ...
Porfogónak akarja használni a Falco gyár az idén megvásárolt Kolozsvár utcai sporttelepet
kertecske: *z m*g*nt *gy sz*p m*s*. N*m *s t*d*m, h*gy m*r* j*, h*sz*n h*ss...
Porfogónak akarja használni a Falco gyár az idén megvásárolt Kolozsvár utcai sporttelepet
Mammamia: H* *z *v*t *lv*nn*k *kk*r m*g n*gy*n s*k *mb*r*t *l k*ll*n* v*nn...
Elvenné Lendvai Ildikó nyugdíját a Mi Hazánk