NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Rendőrökkel koccintottak, majd szirénával köszöntötték a városlakókat a tűzoltók

Régi hagyománya van Szombathelyen annak, hogy szolgálatban lévő mentők, rendőrök és tűzoltók koccintással köszöntik az új évet Szombathelyen. Ezúttal az Emlékműdombon találkoztak.

A mentők sajnos nem tudtak ott lenni, mivel ingajáratban közlekedtek a kórház és a magukat kiütő bulizók között, így tűzoltók és rendőrök hallgatták meg a Himnuszt, majd koccintottak és boldog új évet kívántak egymásnak.

Hagyományosan együtt ünnepeltek éjfélkor
fotó: Tánczos Mihály

Pár perc vidám beszélgetés után a rendőröknek is távozniuk kellett (úgy tudjuk, garázdához és végletekig elkeseredett emberhez siettek), de a városköszöntő szirénás felvonulás így sem maradt el. A tűzoltóautók tettek egy nagy kört a városban, érintve a Fő teret is. A szirénázó konvojnak sokan integettek az ablakokból és az utak mellett is.

Szirénás városköszöntés:

Videó: Tánczos Mihály

Ez pedig az, amikor díszkísérettel érkezik egy tudatmódosult fiatal a kórházba:

Videó: Tánczos Mihály

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés