NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Rekordlétszám a Vasi Vasemberen

A férfiaknál Csortos Imre, a nőknél pedig Forró Zsófia nyerte a Triatlon Tour-sorozat idei negyedik állomását, a 27. szombathelyi Vasi Vasembert, amely 1,5 km úszásból, 40 km kerékpározásból és 10 km futásból állt.

A Vas Megyei Triatlon Szövetség és a Pannonsport Kft. szombaton rendezte az idei Triatlon Tour negyedik állomását, a 27. Vasi Vasembert, amely egyben az orvos-gyógyszerész ob is volt.

Részvételi csúcs született az idén, 344 indulót regisztráltak. Az 1500 méter úszásból, 40 kilométer kerékpározásból és 10 kilométer futásból álló erőpróbán 288 férfi és 56 női sportoló állt rajthoz.

Igaz ugyan, hogy több nagy név, mint például dr. Prugberger Emil képviselő, Kuttor Csaba, vagy a tavalyi bajnok Faldum Gábor és Csomor Erika távol maradt, de a triatlon sport három emblematikus figurája, a szombathelyi Garami Árpád és Kapolcsi Imre, valamint a budapesti dr. Bálint Mihály ezúttal sem hiányozhatott, eddig az összes Vasi Vasemberen sikerrel teljesítették a távot.

Rekordlétszám az idei Vasi Vasemberen
fotó: Nagy Zoli

A versenyt a férfiaknál Csortos Imre nyerte, megelőzve Végvári Dávidot és Kis Gyulát. A nőknél Forró Zsófia végzett az élen, Zelinka Gabriella és Szakály Zsuzsanna előtt.

A vasi versenyzők közül a kőszegi Hóbor Péter végzett a legelőkelőbb helyen, az abszolút versenyben a 4. lett. Kategóriájában (a 35-39 év közöttieknél) a legjobbnak bizonyult.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

tonimontana: L*sz *bb*n *z *rsz*gb*n *ly*n k*rm*ny *k* n*m * s*j*t zs*b*t r*n...
Szombathely legrosszabb állapotban lévő utcái: A Paragvári utca
namsub: * n*rm*l*s m*d*r n*m * k*rl*t*z*s*kr*l m*g * “n*m k*t*l*z*, l*gr...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
nyugat1: " H* * b*lg* t*dj*,h*gy b*t*,l*g*l*bb *nny* *sz* v*n! D* ...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után
fucking: T*P-6.4.1-15-SH1-2016-00001 sz*m* „Sz*mb*th*ly M*gy** J*g* V*r*s...
Újabb vitatható kerékpáros jelek egy szombathelyi utcában
mihu68: H*t n*k*m n* *gy *ly*n g*ngszt*r m*ndj* m*g h*gy l*t*rd*lh*t*k-*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak