NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Életmód

Ma van a rákellenes világnap - Szentesi Éva beteg időszakából posztolt fotót

Az 34 éves írónő pár éve épült fel betegségéből. Két hete minden nap megoszt egy "napi pozitív" bejegyzést Instagram oldalán.

A lassan négy éve tünetmentes Szentesi Éva pár évvel ezelőtt gyógyult fel méhnyakrákból. Sajnos a méhét is el kellett távolítani.

Mindezek ellenére pozitív. Ír, bulizik, sportol, vidám életet él. Most már két hete minden nap olyan címmel posztol Insagram oldalán #amiért érdemes (élni). Vidám, mosolyog, hóban napozik, borozik. Ezzel 35 ezer követőjének is csupa pozitív energiát sugároz.

Ma, a rákellenes világnapon azonban egy olyan képet tett közzé , ahol még javában tartott a betegsége. Az alábbi felirattal:

Ma van a rákellenes világnap. A kép pedig annak az időszaknak a végén készült, amikor a legbetegebb voltam. Talán itt már tudtuk, hogy jók lesznek az eredményeim, de hajam még nem volt, ez itt az egyik kedvenc parókám. Meg a kedvenc rúzsom, kis smink, emlékszem, érezni akartam, hogy nézek ki valahogy, embernek, nőnek. Szóval ma van a rákellenes világnap, és keresni akartam egy olyan fotót, amin nagyon beteg vagyok, de az az igazság, hogy a legdurvább hónapokban nem készült rólam kép. Ez volt az első szelfi hosszú hónapok után. Hogy mit jelent ez a kép? Azt, hogy van remény. Tudom, nem mindenkinek ugyanúgy osztogatják, nem mindenki szerencsés (én se tudom, meddig leszek az), de remény az mindig van, az a legutolsó, ami megmarad.

fotó: instagram

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Szentkirályi: *d**t*.N*l*t*k * g*nd*k n*m k*cs*k.* l*gn*gy*bb b*j,h*gy t* k*zt...
A vállalati koronavírus-teszt miatt az adatvédelmi hatósághoz fordult a szombathelyi TDK egyik dolgozója
Rőzsike : M*g *zt s*m t*dj*k h*gy f*g *l*k*ln* * j*rv*ny h*lyz*t, d* m*r *...
Őszig hosszabbítaná meg a veszélyhelyzetet a kormány
Ddd911: *k*n*k m*g k*ll*n* v*gr* d*gl*n** *z m*g *l* v*l*g*t, *s cs*k g*...
Egy 34 éves, várandós nő is meghalt koronavírusban az elmúlt napon
senior: M*ndj*k n*m*z *r*m, h*n*m * f*sz*lts*g (230/400V) *ng*d*z*k. ...
Az év legnagyobb beruházása? Megszűnik az áramingadozás Kámonban, Herényben és Olad-faluban
fucking: https://www.y**t*b*.c*m/w*tch?v=9**8yqb*bJY ...
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba