NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Életmód

Ma van a rákellenes világnap - Szentesi Éva beteg időszakából posztolt fotót

Az 34 éves írónő pár éve épült fel betegségéből. Két hete minden nap megoszt egy "napi pozitív" bejegyzést Instagram oldalán.

A lassan négy éve tünetmentes Szentesi Éva pár évvel ezelőtt gyógyult fel méhnyakrákból. Sajnos a méhét is el kellett távolítani.

Mindezek ellenére pozitív. Ír, bulizik, sportol, vidám életet él. Most már két hete minden nap olyan címmel posztol Insagram oldalán #amiért érdemes (élni). Vidám, mosolyog, hóban napozik, borozik. Ezzel 35 ezer követőjének is csupa pozitív energiát sugároz.

Ma, a rákellenes világnapon azonban egy olyan képet tett közzé , ahol még javában tartott a betegsége. Az alábbi felirattal:

Ma van a rákellenes világnap. A kép pedig annak az időszaknak a végén készült, amikor a legbetegebb voltam. Talán itt már tudtuk, hogy jók lesznek az eredményeim, de hajam még nem volt, ez itt az egyik kedvenc parókám. Meg a kedvenc rúzsom, kis smink, emlékszem, érezni akartam, hogy nézek ki valahogy, embernek, nőnek. Szóval ma van a rákellenes világnap, és keresni akartam egy olyan fotót, amin nagyon beteg vagyok, de az az igazság, hogy a legdurvább hónapokban nem készült rólam kép. Ez volt az első szelfi hosszú hónapok után. Hogy mit jelent ez a kép? Azt, hogy van remény. Tudom, nem mindenkinek ugyanúgy osztogatják, nem mindenki szerencsés (én se tudom, meddig leszek az), de remény az mindig van, az a legutolsó, ami megmarad.

fotó: instagram

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

iszek: K*ny*c f*lm* b*csk*r*s*k!...
Februártól nem éri meg horrorkaravánnal szállítani
vadvirag: *dv*zl*m! * j*v*b*n *z *ld*l*nk*n *s m*nn* f*gn*k m*jd *z *l*...
Nyugat Podcast vasárnap is! Vendégünk Csillag Tamás politikai tanácsadó Londonból
iszek: * j*g*ll*m*s*g m*gk*v*t*l*s* s*mm*f*l* *ssz*f*gg*sb*n n*ncs * v*...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
west: *z *ls* h*ll*m s*r*n k**rt p*ly*z*t*n 17,7 m*ll**rd*s t*m*g*t*st...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
miki1950 : N*m s*g*t *z *n** *l*g*t m*? M*rt n*kt*k *z *st*n p*nz* s* *l*g!...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése