NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Ráfutásos balesetek sora Szombathelyen

Mi a teendő, ha megtörtént a baj?

Több anyagi káros ráfutásos baleset történt Szombathelyen az elmúlt 24 órában. Személyi sérülés azonban egyik esetben sem történt.

Rumi út

fotó: Tánczos Mihály

Táplánszentkereszt felé tartott a Rumi úton egy Nissan kisteherautó pénteken délelőtt.

fotó: Tánczos Mihály

A sofőr későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító Renault személyautót és a teherautó nekiütközött az autónak, amit egy BMW-nek lökött.

Személyi sérülés nem történt a Bendefy László utca kereszteződésénél történt esetben. A helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, kisebb torlódás alakult ki.

Kiskar utca

fotó: Tánczos Mihály

Csütörtökön délután egy Toyota pickup csúszott bele egy Misubishi személyautóba. a Kiskar utcában, a Shell benzinkút mellett.

fotó: Tánczos Mihály

A kisebb anyagi káros baleset azonban nagy dugót okozott a városban. A Rohonci útig feltorlódott a kocsisor, egy ideig a személyautók nem tudtak bekanyarodni az Ady térnél.

Muskátli utca

Volkswagen csúszott egy másik Volkswagen hátuljába pénteken reggel a Muskátli utcában. A felek meg tudtak állapodni a felelősség kérdésében. (Ilyenkor ez nem túl bonyolult.) A két jármű kb. 5 percig akadályozta a forgalmat, majd egy vendéglő parkolójában intézték a papírmunkát.

Mi a teendő?

Csak jelezzük, hogy hasonló, egyértelmű esetekben, ha nincs személyi sérülés, akkor nem feltétlenül kell rendőrt hívni. A felek fényképezzék körbe az eredeti helyszínt (fektetett telefonnal, elölről, oldalról, hátulról, úgy, hogy a környezet is látszódjon, illetve készüljön néhány közeli kép a sérülésekről), majd álljanak félre egy parkolóba az adatok cseréjéhez. Hasznos mobilos alkalmazás pl. az e-Kárbejelentő, amit célszerű telepíteni a járművezetőknek és előre kitölteni a szükséges adatmezőket.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

haha: *ls* k*p * j*r*k*r*t*s *rr*l. * l*tv*ny m*nd*n *pr* r*szl*t* b*s...
Elindult a tömeges oltás Szombathelyen (frissített)
eheti: M* f*ln*tt f*jj*l ny*lv*t t*n*l*nk h*gy *gy*lt*l*n m*jd b*sz*ln*...
Operatív törzs: El kell halasztani a hétvégére tervezett oltásokat
demokratikus_gumilovedek: :)))) d* l*g*l*bb l*tt*k l*z*r*s*k!!! !! /t*ps/ K*zb*n 366 Ft f...
Operatív törzs: El kell halasztani a hétvégére tervezett oltásokat
eheti: H*l v*n f*ls*r*lv*? * m*gy*r k*z*nyb*n *m*t *jf*lr* *g*rt*k? V...
A vendéglátósoknak fogalmuk nincs, hogy hogyan lesz hétfőtől
lights: *k* *zt * f*j*tl*ns*g*t g*n*r*lt*, *tt*l m*n*m*m k*v*t*lm*ny, h*...
Operatív törzs: El kell halasztani a hétvégére tervezett oltásokat