NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Radó Szombathelyen edz, és nem tudja, hol folytatja

Az NB I gólkirálya nem marad Zalaegerszegen.

A játékos Szombathelyen kezdi meg az edzéseket, az illesakademia.hu-nak adott interjút. Arra a kérdésre, hogy melyik csapatban folytatja a pályafutását, így válaszolt:

"Igen, még gondolkodom, tehát nem dőlt el még semmi. Vannak lehetőségeim, de konkrétum még nincs. Az viszont szinte biztosra vehető, hogy nem a Zalaegerszeg együttesében folytatom a pályafutásomat."

Radót kereste már a Vasas is, ám Nagy Miklós sportigazgató elmondta, hogy kevés az esély arra, hogy a csatár Angyalföldre igazoljon. Információink szerint a Puskás Akadémia is szívesen látná a soraiban, de Radó korábban elmondta a zaol.hu-nak, hogy külföldi ajánlatokban is bízik.

Az illesakademia.hu-nak adott interjújában természetesen a válogatottság is szóba került, jó ajánlólevél lehet a gólkirályi cím: "Nagyon bízom abban, hogy ez jó ajánlólevél. Úgy hallottam, hogy képben vagyok nála, de az igazi megtiszteltetés az lenne, ha behívót kapnék a keretbe. Később meg persze az, ha pályára is léphetnék címeres mezben. Ez korábban az U19-es és az U21-es válogatottban már összejött, jó lenne, ha a felnőttek között folytatódna a sorozat."

Radó András
fotó: mlsz.hu

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: Cs*k n*m m*g*nt *z * h*b*s, *k* ny*lv*n*ss*gr* h*zt*? * f*c* *...
Súlyosan antiszemita cikk jelent meg az Origón
George Clooney: S*k *g*zs*g*t *rt. F*lyt*ss*!...
Demeter Szilárd visszavonja a publicisztikáját, és törli magát a Facebookról
Katka: G*nd*l*m n*g v*n m*r * zs*r*s *ll*s!...
Szájer József lemondott EP mandátumáról
Katka: N*m * g*nd*z*kh*z t*rt*z*m , *gy k*zv*tl*n*l t*d*m * h*lyz*t*t. ...
105 lakó és 49 gondozó kapta el a vírust egy soproni idősotthonban, 12-en meghaltak
emberfarkas: M*s m*st s*jt*m, m*ly*n "sz*ll*m*" t*v*k*nys*gr* *dj* m*...
Szájer József lemondott EP mandátumáról