NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Puskával fenyegetőzött a felbőszült vadász: „Kikötöd a kutyát, vagy agyonlőlek!”

Elszabadultak az indulatok egy videó miatt, a rendőrség is nyomoz az ügyben.

Felkavaró videó terjed az interneten egy Tolna megyei vadászról és egy kutyáját sétáltató férfiről. József, aki felvételt készítette, azt állítja, hogy csak a kutyáját sétáltatja, a felbőszült vadőr viszont orvvadászattal vádolja, előveszi kocsijából a puskáját és lelövéssel fenyegetőzik, közben pedig a levegőbe is lő.

A történtekkel kapcsolatban a rendőrség is nyomoz. Szerdán azt írták hivatalos oldalukon, hogy egy 46 éves medgyespusztai férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Tamási Rendőrkapitányságon. Elmondása szerint február 23-án a kora délutáni órákban sétált kutyájával a Nagykónyi-Medgyespuszta mögötti szántóföldön, amikor a vadász ordítozni kezdett vele, hogy hagyja el a területet, közben pedig többször is a levegőbe lőtt.

A rendőrségnek hamar sikerült is megtalálnia a felvételen szereplő 46 éves iregszemcsei lakost, akit a bizonyítékok alapján előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt. A férfi hivatásos vadászként dolgozik egy vadásztársaságnál, de a történtek miatt bevonták fegyvertartási engedélyét. Házkutatást is tartottak nála, lefoglaltak egy golyós- és egy sörétes fegyvert, illetve a hozzájuk tartozó lőszereket is, melyeket engedéllyel tartott.

A Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják a büntetőeljárást és vizsgálják, hogy történtek-e további bűncselekmények vagy szabályszegések.

Hozzászólások (12)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Thom: K**g*sz*t*s: M*ndj*k *ng*m *z s* z*v*r, h* * sz*k* *gy*n *gy m*...
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók
kovacs_ugynok: N*, s*k*r*lt m*gn*zn*m. M*ndj*rt *z *ls* d*l*g, "Sz*mb*th...
Korai kampányvideóval gyúr a nagy összecsapásra a szombathelyi Fidesz
Thom: M*ndj*k *z * k*l*nbs*g, h*gy * f*t*r *lt*lt 2 p*rc*t *z *d*tt c*...
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók
Thom: * b*sz*s*k*t *nk*bb n* *ml*g*sd, *z*kn*k n*m *z * d*lg*, h*gy p*...
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók
Pistike39: *gy p*c*t h*t*l*sbb f*rr*s sz*r*nt 27 gy*r*k v*n k*rh*zb*n! *z ...
Orbán Viktor: Összesen 24 tizennégy év alatti fekszik kórházban Covid miatt