NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Puskával fenyegetőzött a felbőszült vadász: „Kikötöd a kutyát, vagy agyonlőlek!”

Elszabadultak az indulatok egy videó miatt, a rendőrség is nyomoz az ügyben.

Felkavaró videó terjed az interneten egy Tolna megyei vadászról és egy kutyáját sétáltató férfiről. József, aki felvételt készítette, azt állítja, hogy csak a kutyáját sétáltatja, a felbőszült vadőr viszont orvvadászattal vádolja, előveszi kocsijából a puskáját és lelövéssel fenyegetőzik, közben pedig a levegőbe is lő.

A történtekkel kapcsolatban a rendőrség is nyomoz. Szerdán azt írták hivatalos oldalukon, hogy egy 46 éves medgyespusztai férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Tamási Rendőrkapitányságon. Elmondása szerint február 23-án a kora délutáni órákban sétált kutyájával a Nagykónyi-Medgyespuszta mögötti szántóföldön, amikor a vadász ordítozni kezdett vele, hogy hagyja el a területet, közben pedig többször is a levegőbe lőtt.

A rendőrségnek hamar sikerült is megtalálnia a felvételen szereplő 46 éves iregszemcsei lakost, akit a bizonyítékok alapján előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt. A férfi hivatásos vadászként dolgozik egy vadásztársaságnál, de a történtek miatt bevonták fegyvertartási engedélyét. Házkutatást is tartottak nála, lefoglaltak egy golyós- és egy sörétes fegyvert, illetve a hozzájuk tartozó lőszereket is, melyeket engedéllyel tartott.

A Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják a büntetőeljárást és vizsgálják, hogy történtek-e további bűncselekmények vagy szabályszegések.

Hozzászólások (12)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : *zt *z *d**t*zm*st! N*m *k*r*m *lh*nn*! * f* t*ng*ly k*l*t -ny...
A szombathelyi Fő téren hosszában nem lehet biciklizni. De jó ez így?
miki1950 : M*g*nt *gy*t k*ll, h*gy *rts*k. S*jn*s *tt t*rt*nk m*, *gy k*ll...
Megszólalt Müller Cecília a harmadik oltásról és annak vakcináiról
miki1950 : M*r n*gy*n *d*j* v*lt! F*nt*s, h*gy * sz*l** k*cs*t m*gny*g*dh*...
Megkapta a várva várt kezelését az SMA-beteg Noel
miki1950 : *l n* m*rj t*nn*, m*rt f*lh*b*r*d*s*mb*n m*gk*r*sl*k *s *z *rr*d...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten
miki1950 : T* n* l*gy*l m*r l*k*tt! T*d*d h*nysz*r *rt*m l* k*mm*nt*t k*cs...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten