NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Puskás polgármester felhívta a Kutya Párt figyelmét, hogy nem távolították el az összes választási plakátjukat

Erre válaszul a viccpárt felhívta a figyelmét, hogy neki még a négy évvel ezelőtti poszterei is kint vannak. Megoldáskét időgépet ajánlottak fel.

Puskás Tivadar a napokban levelében, a válaszási törvény azon pontjára hívta fel a figyelmét a Magyar Kétfarkú Kutyapártnak, hogy a szavazást követően 30 napon belül a jelölő szervezetnek el kell távolítania a kampányplakátokat. A szombathelyi polgármester arra szólította fel a pártot, hogy távolítsa el a még kint lévő kapmányanyagokat, ellenkező esetben azt az önkormányzat fogja megtenni.

Ennek költségeit pedig később a pártnak kell majd állni.

A Kutyapárt azonban a hozzá illő szokásos vicces stílussal vette az akadályt. Mutatjuk is válaszukat, amit az engedélyükkel közlünk most.

Puskás plakát
fotó: MKKP

Kedves Polgármester Úr!

Ezúton szeretnénk megköszönni levelét (71 154/2018), melyben felhívta a figyelmünket, hogy a május 8-i eltávolítási határidőt követően is maradtak kint párt plakátok. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy a város területén kissé meg van görbülve a tér-idő kontinuum, mely azzal jár, hogy amint lekaparjuk a plakátokat, a következő héten legalább hatszor annyi új kerül ki. Vagy az is lehet, hogy szimplán annyi rajongónk van, hogy már nem tudjuk követni matricáink vándorlási útvonalát, hiába próbálunk ötleteket meríteni a Robi, a medve nyomában járó keresőcsoport szakszerűségéből. Úgy tűnik, mi ennél jóval amatőrebbek vagyunk.

Eléggé kellemetlen a számunkra, hogy hiába szervezzük a kaparó-alakulatokat (melyek munkájáról dokumentáció is készült, melyet Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia asszony Facebook-oldalán is meg lehet tekinteni), mégis hiábavaló az erőfeszítésünk. De biztosak vagyunk benne, hogy Ön is átérzi ezt az érzést, hisz néhány helyi lakos felhívta rá a figyelmünket, hogy maguk is hasonló problémával szenvednek, mivel a városban még mindig fellelhető néhány négy évvel ezelőtti választási plakátja a mélyen tisztelt Polgármester Úrnak (A kép csatolva). Segítő szándékunk jeléül most szeretnénk tenni egy felajánlást. A napokban beüzemeljük a párt tulajdonában lévő szent Quirin időgépet, hogy megpróbáljuk egy hatékonyabb módszerrel orvosolni ezt a problémát. Szeretnénk Önnek is felajánlani a lehetőséget, hogy igény esetén használja a gépet, sőt, ha van kedve, mehetnénk együtt is. Mi viszünk spricnit, vizet és jégkaparót.

Üdvözlettel,
A MKKP Vas megyei passzivista árnyékszervezetének E-mail író és Küldés gombra rákattintó vezető tanácsosa.

Hozzászólások (7)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kezdem: +1 :D...
A levendulát veszélyes növénynek minősítheti az EU
polgartars: N*m *rt*m, m*r* c*lz*l * l*p*ss*l, Ny*g*tt*l, B*lk*nn*l, b*z*m b...
Szombathely legrosszabb utcái: a Dozmat utca, a politikai kátyúk metszéspontja
ta-tom: T*lj*s*n *gy*rt*lm*, h*gy * k*tsz*r *t*lt*tt*k k*r*b*n *s n*v*ks...
A 60 év fölötti, be nem oltott embereket személy szerint fogják megkeresni az orvosaik
Nagyadri: M*st m*r t*d*m, h*l r*mb*l * k*sz*b*d*lt *gyp*szt*t* f*h*rj*! T...
A levendulát veszélyes növénynek minősítheti az EU
StarMan: J*j, *tt * v*l*gv*g*! M*s n*ll*k m*s*k*nyv*t "*rn*k", t*...
Hajdú Péter és párja elkapta a delta-variánst