NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Programajánló hétvégére: snapszer bajnokság, pihentető jóga, vulkántúra a Ság hegyen

A mindenszentek utáni elcsendesedés mellé javasoljuk.
A változatos, szeles és esős idő után kellemes felüdülés várható a hétvégére. A mindenszentek és a halottak napja elcsendesedése után kicsit megnyugodva indulhatunk neki a hétvégi programoknak. Az előbb említett ünnepeket követően kirándulhatunk például a Ság hegy csodálatos tájain. Gyűjthetünk bazaltot, vagy gyönyörködhetünk a csodálatos Kemenesaljában. Aki szeret kártyázni, pedig indulhat a a Magyar Snapszer Bajnokság döntőjében. Utána pedig kipihenten vághat neki a következő hétnek.

Vulkántúra a Sághegyen

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Ság hegynek ott van a helye megyénk legszebb helyei között. Nem csak a festői kilátású Kemenesalját, hanem az egykori tufából és bazaltból álló tűzhányó lélegzetelállító lankáit is megcsodálhatjuk. Az pedig külön érdekesség, hogy a 2000-es évek közepén itt forgatták az Eragon című fantasy filmet. Dinoszaurusz és sárkányfanatikus szülőnek kötelező a megjelenés. november 2.

fotó: Pozsonyi Gábor

Szombathelyi Snapszerbajnokság

Több s-betűt el se tudnánk képzelni az esemény nevében. Talán ha Szombathelyi sörös Snapszerbajnokságnak hívnák, azzal talán már kimaxolnánk a kígyóbetűk számát. Az esemény leírása szerint megkezdődik az év végi hajrá a ranglista pontokért a Magyar Snapszer Bajnokság döntője előtt . november 3.

fotó: Bonyhádi Zoltán

Akrojóga a Herényiek házában

A hétköznapok rohanása mellett a testnek szüksége van a felüdülésre. A munkában való állás és ülés egyaránt megvisel mindenkit. Nem is beszélve arról, hogy az óraátállítás, valamint az egyre kiismerhetetlenebb időjárás is megcsorbítja kicsit a hangulatunk. Ezen mostantól változtathatunk, ugyanis a Herényiek házában pihenhetjük ki a hét fáradalmait. november 3.

fotó: BZ

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kotyogós: N*m t*d*m k*m*ly*n v*nn* * p*l*t... *rt*m, h*gy m*t v*z**n*z*l, ...
Podcast péntek Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével
Kari: *gy v*n, * 2/3 m*g * h*v**k*t s*t*n *lts*k k*n**v*l/*r*ssz*l. * ...
Beoltották Áder Jánost, kínai vakcinát kapott
Kari: F*nt*s v*lt*z*s v*sz*nt * m*g*n*t*k l*t*s*t*sn*k * dr*szt*k*s m*...
Két kocsihely egy lakáshoz és egyebek - Egy rendelet miatt másként kell majd építkezni Szombathelyen
miki1950 : * l*mp*v*s '56- b*n k*m*nt * d*v*tb*l, d* * t*bb*r*l l*h*t s...
Márciustól emelkednek a parlamenti fizetések, Kövér László járt a legjobban
Nagyadri: *n *r*l*k n*k*, d* * h*zz*sz*l*s**b*l n*m *z j*n l*. ...
A szerdai zűrzavar után minden flottul megy a szombathelyi volt SZTK-nál