NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Programajánló hétvégére: kultúra némi sporttal, borral és legózással fűszerezve

Több családi program is van a kínálatban.

A kultúrára szomjazók fantasztikus programokat találhatnak maguknak, de a gyerekek és az örök fiatalok számára is ajánlunk programot. Aki pedig

harcolna az elemekkel

, lehet hogy érdemes lenne kilátogatnia a Savaria Legio Race-re.

Folyékony arany - Exkluzív vetítés borkóstolóval

A tokaji aszú nem csak Magyarország leghíresebb bora, hanem egyben hungarikum is. Almási Tamás Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező legújabb dokumentumfilmje Szepsy István, Bacsó András és Alkonyi László munkáját követi. A három borász azon fáradozik, hogy az aszú visszatérjen a 2. világháború, a filoxéria járvány és a kollektivizálás okozta pusztítás után a világ élvonalába. A vetítés különlegessége, hogy 2000 forintért három tokaji bort is megkóstolhatnak az érdeklődők. szeptember 20.

IV. Savaria Legio Race

A hétvégén negyedik alkalommal rendezik meg a Szombathelyi Szabadidőközpontban Savaria Legio Race terepfutó akadályversenyét. A verseny során több mint 20 akadályon kell átmászni, csúszni, kúszni az indulóknak. Az idei megmérettetést az OCR Nemzetközi Terepakadályfutó Szövetség védjegye alatt szervezik. szeptember 21.

fotó: Facebook

Kockanapok Kiállítás és Játszóház Szombathelyen

Harmadik alkalommal érkezik városunkba a Kockanapok LEGO építmények kiállítása és a játszóház. Az érdeklődők több mint egymillió építőelemből készült alkotásokat láthatnak olyan ismert filmekből, mint a Gyűrűk ura vagy a Star Wars. A játszóházban különböző méretű mozaikokat és egyedi tervezésű építményeket is készíthetnek a látogatók. szeptember 21-22.

fotó: Facebook

Színházak Éjszakája

Országszerte most szombaton tartják a Színházak éjszakáját, amit szeretett színházunkban is megünnepelnek. A program este fél kilenckor kezdődik egy kis fagyizással. Az est fénypontja a Holdbeli Csónakos Díj és az Opel Különdíj átadása lesz. Részletes program a WSSZ Színházak éjszakájáról szóló cikkünk
2019.09.19. 11:21

Mágikus Mintha koncert, éjszakai fagyizás, Holdbeli Csónakos díj – Ezzel készül idén Szombathely a Színházak Éjszakájára

/ programajánló /
Lesz még becsületkasszás aukció, totó, tértetrisz, mágneses puzzle és kérdezz-felelek a Weöres Sándor Színház színészeivel.
ben található.
fotó: Németh Richárd

Legendák a Levegőben Repülőnap

A hétvégén különféle harci repülőket láthatnak és hallhatnak az érdeklődők a Szombathelyi Repülőtéren. Az eseményen részt vesz Farkas Bertalan, hazánk egyetlen űrhajósa is. Részletes programot itt

2019.09.20. 14:49

Ne ijedjen meg, ha harci repülőket lát és hall a hétvégén Szombathelyen

/ programajánló /
Látványos légibemutatókkal és földi programokkal várja az érdeklődőket a hétvégén a Szombathelyi Repülőtéren a Legendák a Levegőben Repülőnap.
találnak. szeptember 21-22.

fotó: 112 Press

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : * l*mp*v*s '56- b*n k*m*nt * d*v*tb*l, d* * t*bb*r*l l*h*t s...
Márciustól emelkednek a parlamenti fizetések, Kövér László járt a legjobban
Nagyadri: *n *r*l*k n*k*, d* * h*zz*sz*l*s**b*l n*m *z j*n l*. ...
A szerdai zűrzavar után minden flottul megy a szombathelyi volt SZTK-nál
miki1950 : *dz*tt v*gy*k, n*m *z *ls*. V*sz*nt *ng*m n*m z*v*r. H*zz* t*r...
Márciustól emelkednek a parlamenti fizetések, Kövér László járt a legjobban
Katka: N*gy*n h*ly*s, m*h*t * t*bb*n*k, *s * k*th*rm*dn*k! ...
Beoltották Áder Jánost, kínai vakcinát kapott
Katka: M*ly*n N*m*ny? *d*z*v*rb*n v*gy! K*rd sz*m*n P*sk*s v*lt p*lg*n ...
Két kocsihely egy lakáshoz és egyebek - Egy rendelet miatt másként kell majd építkezni Szombathelyen