NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Pozsonyban bizonyíthatnak veterán kick-boxosaink

A hétvégén Szlovákia fővárosában, Pozsonyban rendezik meg a WAKO kick-box világszövetség kick-light, K-1 és low-kick Európa-bajnokságát. A verseny helyszíne Pozsonyban a 4200 nézőt befogadó Hant Arena lesz, ahol 2012-ben a Kadett és Junior Kick-boksz Világbajnokságot is megrendezték. Idén a régi, kialakult gyakorlatnak megfelelően ketté osztják a felnőtt Európa-bajnokságot. A másik EB-t, ahol a full-contact, a point-fighting, a light-contact és a formagyakorlat versenyszámokra kerül sor, november 17. és 25. között a szlovéniai Mariborban rendezik majd meg.

A válogatott nagy része Tatán készült. Dancsó Zoltán a kick-light szakág szövetségi kapitánya, aki segítőjével, Olasz Attilával edzette a csapatot, örömteli hírekről számolt be:

Október 5-11-ig tartottuk edzőtáborunkat Tatán. A kick-light szakág válogatottjai közül mindenki jelen volt, a felkészülés jól sikerült, gyors és robbanékony versenyzőkkel tudunk kiállni az EB-n. Bízok benne, hogy továbbra is marad az a fejlődő tendencia, amely jellemzi az elmúlt három évünket. Kiemelném, hogy a master class korosztály válogatottjai ugyanúgy végigdolgozták a tábort, meglátásom szerint az előző évekhez hasonlóan eredményesek lesznek. Szerencsére senki sem sérült, remélhetőleg ez így is marad. Az első nehézségen már túl vagyunk, hiszen mindenki hozta a versenysúlyát.

A versenynek van szombathelyi érdekeltsége is. A Controll SE képviseletében Bertalan Gábor Péter 63 kilogramban és Bárdosi Sándor Ferenc 74 kilogramban versenyezhet a veteránok között. Sajnos iskolai teendői miatt Takács Viktória nem tudta vállalni a 65 kilogramos kategóriában a megmérettetést.

Bertalan Gábor Péter és Bárdosi Sándor Ferenc
fotó: Controll SE Kick-Box Szakosztály

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: *nn*k sz*nt*m, n* *k*rj*n h*ly*tt*m g*nd*lk*dn*, n*m f*g m*nn*,...
A szombathelyi városvezetés minisztériumi egyeztetéséből akart Hende Csaba politikai akciót csinálni
Katka: M** gy*k*rl*t, b*l* * h*l*tt * zs*kb*, cs*v*kk*l * sz*j*b*n, m*z...
Boncolni kell az oltást követő egy hónapon belül elhunytakat
Katka: M*nd*nk* *lt*ss* b* m*g*t *zz*l * v*kc*n*v*l *m*b*n m*gb*z*k, j*...
Szlávik: "mindenki veszélyben van, aki nem oltatta be magát"
Katka: M**rt n* *rt*n*, *z*rt m*rt m*s * v*l*m*ny*? L* k*ll v*lt*n* * ...
Szombathely korábbi polgármestere több hónapos kórházi kezelés után tér vissza a politikába
joska01: *zt j*v*sl*m,h*gy h* n*m *rt* * g*zd*s*g *ssz*f*gg*s**t,*kk*r k*...
Szombathely korábbi polgármestere több hónapos kórházi kezelés után tér vissza a politikába