NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Valóságshow, madarakkal? Norvégiából, élő egyenesben!

Végre egy reality, ami nem felhúz, hanem épp ellenkezőleg, idegeket nyugtat.

Hányszor, de hányszor morfondíroztunk már el ezeken a hasábokon arról, hogy vajon meddig tolható ki a valóságshow-kban az egyszeri tévénéző ingerküszöbe, vajon meddig képes valakit a képernyő előtt tartani egy primitív csetepaté vagy egy meztelen csecs - miközben az még eszünkbe sem jutott, hogy hohó, hát az állatok vastagon kimaradtak még az egyenletből.

Pedig ez több szempontból is értelmes újítás lehetne: nem kellenek iskolázatlan emberek, akikkel műsor alatt és után foglalkozni kell, elmaradnak a pereskedések, nincs pornós múlt és tizennyolcas karikás neandervölgyi kifakadások. Helyette van cukiság, mindörökké! Ezt a földre szállt álmot ültette most át a v alóságba két norvég, Magne Klann fotós és Lars Aurtrade makettkészítő: Piipshow néven olyan madáretetőt eszkábáltak, ami nem csak egy kávézónak néz ki, de még be is van kamerázva. És ilyeneket láthatunk benne:

fotó:

És az unalom miatt sem kell aggódnunk, mert ha jó időben kapcsolunk ide, drámát is láthatunk:

fotó:

És dráma utáni csendet is láthatunk:

fotó:

Láthatunk, láthatunk... láthatunk?

Bizony, az adás ebben a pillanatban is tart, napi huszonnégy órában, csak ide kell kattintani hozzá . A visszatérő szereplők között állítólag van egy lobbanékony csuszka és egy depressziós süvöltő is, és, ahogy az a fotókból kiderül, néha mókusok rabolnak rá a miniatűr vendéglátóipari egységre.

Egészen júniusig lesz látható a stream az előbbi link mögött. Azt mondják, napközben érdemes próbálkozni, ha el akarunk csípni valami akciót.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

De casu diaboli: B*z*ny*t*n* * b*r*s*g*n k*ll. K*z*lt*m *gy t*nyt. M*gh*zz* t*bb...
Zacher etikája
miki1950 : *z *g*zg*t* t*rm*sz*t*s*n v*ssz*cs*n*lt* *z *szt*n*s m*m*l*kl*t*...
Répcelakon otthon maradt ma reggel a teljes tantestület, fegyelmit kapnak
miki1950 : *z *s*tb*n l*t*m, *z * t*ny *gy cs*pp*t s*m z*v*rj* *m*n*ns *szm...
Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát
miki1950 : * k*rh*zb*n p*nzt *j*nl*tt*k. *h*. *zt t*l*n b*z*ny*t*n* *s k*n...
Zacher etikája
miki1950 : Z*ch*r G*b*r Sz*b*d **r*p* p*dc*stj*b*n *lm*nd*tt *nt*rj*j* *s *...
Zacher etikája