NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Jelentem

Hiába jelentették, még mindig a Perintparti sétányon vesztegel a veszélyes oszlop

Mint kiderült, a „birkózógép” már hónapok óta terrorban tartja feszültségével az embereket Szombathelyen.

Az októbert többek között egy szép kis figyelmeztető cikkel indítottuk. Egy olvasónknak hála ugyanis kiderült, hogy a Perintparti sétányon egy igencsak veszélyes helyzet alakult ki: egy 400 voltos villanyoszlop eléggé megfáradhatott, mivel inkább a fűben fekve tengeti tovább mindennapjait.

Most viszont megtudtuk egy másik, a sétányon lakó olvasónktól, hogy ez a szerencsétlen oszlop már nyár közepe óta pihen a fűben, ugyanis egy vihar terítette le.

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy mint a sétányon lakó már 2018. aug. 21-én személyesen tettem bejelentést a szombathelyi E.ON irodában, az akkor már kb. másfél hónapja kidőlt villanyoszlop sürgős javítását kértem

– írta.

Azt is elmondta, hogy tegnap délelőtt megint elment személyesen bejelenteni a „birkózógépet”. Körülbelül 23 percébe telt, amíg az ügyintéző telefonálgatott és e-maileket küldözgetett, valamint írásban is rögzítette a problémát. Az augusztusi és a tegnapi bejelentésről is készült jegyzőkönyv.

Az oszlopról egyébként mi is tettünk bejelentést a Nyugat.hu nevében az illetékes szolgáltatónak. Először jött egy e-mail arról, hogy sikeresen célba ért az üzenet és egy pöpec azonosítót is adtak. Majd a szokásos sablonos e-mail következett, amiben leírták:

A bejelentett hiba elhárítása érdekében a mai napon felvettük a kapcsolatot illetékes szervezeti egységünkkel, mely a 35172691 hivatkozási számon került továbbításra. Munkatársaink hamarosan felkeresik a hiba helyét és intézkednek a mielőbbi elhárítás érdekében.

„Birkózógép” a Perintparti sétányon
fotó: Olvasó

Olvasónk emellett egy másik ügyről is tájékoztatott minket: augusztus 21-én bejelentést tett a Szűrcsapó utca 41. előtti világítótesttel kapcsolatban is.

Az oszlop alsó részét a kutyák „kipisilték” és már csak az „imádság” rögzítette a talajhoz.

Az oszlopot rövidesen eltávolították, de új még nem került a helyére. A tegnap délelőtti jegyzőkönyvet egyébként a következő mondattal zárták: Továbbítva Közvilágítási referens felé.

Időközben megtudtuk, hogy ma reggelre rejtélyes módon már csak hűlt helye volt birkózógépünknek a sétányon. Most már csak egy szép kis földkupac bizonyítja, hogy nemrég itt még bárkinek felvillanyozó élményben lehett volna része, ha nem vigyáz. Olvasónk és a mi kérdésünk is már csak az, hogy

így a legkönnyebb egy közvilágítási oszlopot megszüntetni?

Hát úgy tűnik, itt Szombathelyen igen.

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : * h*r*s*n sz*b*ds*gsz*r*t*, b*szk* m*gy*r n*p *d* s*lly*szth*t* ...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel
mike74: M**rt *z n*m *nd*r*t* m*s ny*r*l*s**t t*t*kb* f*t*zn* ?? K*v*ncs...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel
demoktatorovm: K*v*l* t*lj*s*tm*ny! Gr*t*l*l*k!...
Szinte berepültek a célba a gencsi BMX-esek
TheOldBarbers: T*d*m *n h*gy gy*rm*kk*r*nkb*n *gy h*l*m *lt*st k*pt*nk. K*sz*n...
A Pfizer/BioNTech vakcinája hatékony és biztonságos az 5-11 éves korcsoportban is
TheOldBarbers: +1...
A Pfizer/BioNTech vakcinája hatékony és biztonságos az 5-11 éves korcsoportban is