NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Puskás iskolapadba ült

Csak egy rövid időre, miközben ünnepélyesen is átadták a felújított szombathelyi Paragvári Iskolát.

Szerdán délelőtt az iskola tornatermében rendezett ünnepségen adták át hivatalosan is, a több hónapos felújítási munkákon átesett Paragvári Iskolát. Kőváriné Fekete Marietta, az iskola igazgatója részletesen kitért a felújítás részleteire, az új padoktól, a megújult homlokzaton és tetőn át a napelem-cellákig. Az igazgatónő külön köszönetet mondott a szülőknek, áldozatos munkájukért, amivel heteken át segítették az iskola megszépülését, elkészülését.

Puskás Tivadar szintén a felújítás részleteiről beszélt, ő a pályázati pénzek, az összefogás és a fejlődés oldaláról megközelítve azt, majd mentőorvosi hasonlattal köszönte meg az igazgatónőnek, hogy egy ilyen tömegbalesetet (értsd: sok munkával járó felújítást) ilyen higgadtan és eredményesen levezényelt.

A kisdiákok versekkel és népdalokkal készültek a vezetőknek és tanároknak
fotó: Garai Antal Atom

A beszédek és szalagátvágás után egy kis bejárás következett, amelyen megnézhettük a különféle újításokat, ezekről már írtunk korábban itt

2012.08.18. 09:57

A belvárosi ékszerdoboz belülről - Bejárás a Paragváriban

/ közélet gal. 3 hsz. /
Sajtótájékoztatón jártunk a célegyenesbe fordult iskola-felújításon. Tartható határidő, meggyőző külszín és belső.
, most csak azt kaptuk lencsevégre, ahogy a polgármester beül egy pillanatra az igazgatónővel az iskolapadba és felelevenítette romantikus iskolás emlékeit: annak idején egy-egy órán mindig egymás mellett ült egy lánnyal, akinek a pad alatt fogni kellett a kezét.

Újra az iskolapadban, tanár és ellenzéki híján feleltetés nem volt
fotó: Garai Antal Atom

Kapcsolódó

2012.08.09. 20:17

Formálódó új gyöngyszem a belvárosban

/ közélet 2 hsz. 1 kapcs. /
Finiséhez érkezett a szombathelyi Paragvári renoválása. Az egyik homlokzaton már lekerült a háló. Megmutatjuk, milyen lesz/lett a végeredmény.

2012.08.18. 09:57

A belvárosi ékszerdoboz belülről - Bejárás a Paragváriban

/ közélet gal. 3 hsz. /
Sajtótájékoztatón jártunk a célegyenesbe fordult iskola-felújításon. Tartható határidő, meggyőző külszín és belső.

Hozzászólások (3)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés