NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Zárt körben, papokkal tanácskoztak a fideszes vezetők

A szombathelyi találkozón ott volt Hende Csaba, Ágh Péter és valószínűleg egy államtitkár is.

Úgy hallottuk, az egyik belvárosi szombathelyi hotel előtt nagy a forgalom szerda kora délután. Információink szerint a Fidesz helyi és országos prominensei várták megbeszélésre a vasi papokat, lelkészeket. Szívesen benéztünk volna a tanácskozásra, ám fotósunkat rögtön kiküldték a konferenciateremből, mondván, a rendezvény zártkörű.

A megbeszélés után azonban sikerült néhány fotót készíteni a távozókról. Több katolikus papot láttunk, de ott volt a szombathelyi evangélikus lelkész, Gregersen Labossa György is.

Eszmecsere a kapuban
fotó: BZ

És sok fideszes. Hende Csaba honvédelmi miniszter, aztán Puskás Tivadar szombathelyi polgármester, Ágh Péter, a Fidelitas elnöke, országgyűlési képviselő és jelölt, Lazáry Viktor, Szombathely drogbotrányba keveredett alpolgármestere. Láttunk egy államtitkári autót is, ám nem tudni, hogy azzal ki utazott.

Hende és Lazáry távozik
fotó: BZ

Megpróbáltuk kideríteni, miért is hívták össze a egyházak képviselőit. A rendezvény után hívtuk Hende Csaba titkárságát, ám már nem értük el senkit. Több telefonhívást követően Lazáry Viktorral sikerült pár szót váltanunk, de arra hivatkozva, hogy ez egy zártkörű rendezvény, nem kívánt semmit mondani.

Ágh Péter kocsiba száll
fotó: BZ
Annyit azonban sikerült kideríteni, hogy a terembérlet díját a Fidesz országos központja rendezte.

Miniszteri autó a hotel udvarán
fotó: BZ

Így marad az egyetlen biztos infó, a Fidesz vezetői vasi papokkal és lelkészekkel konzultáltak a választási kampány felpörgésének időszakában. (Mert az a fentiekből kiderült, hogy nem önkormányzati és nem állami szervezésű volt a rendezvény.)

Hozzászólások (24)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

namsub: H*szt*r**k*lt*n*k t*t*l*l*m *zt * b*lf*szt *m*ly*k * k*v*d t*m*j...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
iszek: M*jd * p*kh*s* m*gm*ndj* * fr*nk*t. M*nd*n m*gy*r*k k*pcs*k- d*k...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
kezdem: ***....j*g*s *m*t *rsz.......
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
lolka: *tt n*m * t*rd*l*sr*l v*n sz*. "M*nd*nk*' *gy f*j*z* k*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
Kari: N*m k*ll n*k*k * m*gy*r t*r*st* n*. :D ...
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak