NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Őzzel, majd Peugeot-val ütközött a Ford Kőszeg közelében – négy súlyos sérült

Négy súlyos sérültje van annak a balesetnek, ami szombaton éjszaka történt Kőszeg és Horvátzsidány között. Egy őzet gázoló személyautó tért át a szemközti sávba, ahol félfrontálisan ütközött az érkező járművel.
fotó: Horvátzsidányi ÖTE

Horvátzsidány felől Kőszeg irányába tartott a Ford személyautó, amikor őz szaladt a jármű elé. A sofőr nem tudta elkerülni az ütközést és elütötte az állatot, ami a helyszínen kimúlt. A Ford ezután áttért a szemközti sávba, ahol félfrontálisan ütközött a szemből érkező Peugeot-val.

fotó: Horvátzsidányi ÖTE

A karambol után mindkét autó árokba sodródott. A Peugeot-ból tűzoltók szabadítottak ki egy embert. Horvátzsidányi, kőszegi és szombathelyi tűzoltók dolgoztak a helyszínen. Mindkét autóban ketten-ketten ültek, mindenki súlyos sérülést szenvedett. Információnk szerint egy ember állapota életveszélyes.

fotó: Horvátzsidányi ÖTE

A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlott. A forgalmat elterelték.

fotó: Horvátzsidányi ÖTE

A Horvátzsidányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán az alábbiakban összegezték az éjszakai mentést:

Jól vizsgázott a beszerzett feszítő-vágó és a csapat.

fotó: Horvátzsidányi ÖTE

A Kőszeg és Horvátzsidány közötti útszakasz – ahogyan nagyon sok Vas megyei erdőn keresztül haladó, vagy mezőgazdasági területeket átszelő út - fokozottan vadveszélyes.

fotó: Horvátzsidányi ÖTE

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés