NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

(X)

Otthon a Szivárványban! Új lakások zöldterülettel, parkkal, parkolóval Szombathely belvárosában

Az Óperint Lakópark a volt Sabaria Cipőgyár területén, a Körmendi út és a Szabadságharcos utca közötti, belvároshoz közeli szakaszán valósul meg.

A 39 lakást magába foglaló négyütemű beruházás a folyamatosan épülő és szépülő városnegyed teljes megújulásához kapcsolódik. A részletekről Simon Zsoltot, a Gerencsér és Társa Kft. közgazdász-ingatlanközvetítőjét kérdeztük.

fotó: Gerencsér Ingatlan

Miért előnyös az Óperint lakópark Szivárvány 2 üteme a vásárlók, a befektetők számára?

A 39 lakást magába foglaló beruházás a megyeszékhely közkedvelt negyedében található: gyalogosan pár perc alatt elérhető a Fő tér, néhány lépésre van az egyetem. A volt cipőgyár területén, a megújult városnegyedben számos üzletet alakítanak ki, amik szintén könnyen elérhetőek lesznek a belső udvar sétálóutcáján. A város ezen frekventált területén mindig érdemes zöldterülettel rendelkező, kényelmes, új ingatlant vásárolni, mert értékállók. Tapasztalatom alapján, az itt már megvalósult beruházások lakásainak árai az elkészülést követően emelkedtek.

fotó: Gerencsér Ingatlan

Hány négyzetméteresek a lakások?

Jó elrendezésű, választhatóan teraszos 45 és 48 négyzetméteres lakásokat kínálok, de van nyolc darab 67-73 négyzetméteres lakás is a háromemeletes ingatlanban.

fotó: Gerencsér Ingatlan

Milyen felszereltségűek a lakások, lift van az épületben?

Nagyon fontos, hogy az épület a vázszerkezetén kívül minden tekintetben megújul, a lakások a kor legmodernebb környezeti, műszaki és hőtechnikai szabályainak fognak megfelelni. A lakások egyedi mérővel ellátott, gáz központi fűtésűek. A lakópark közepén nagy zöldterület található, minden lakáshoz jár a belvárosi parkoló. Igen, lift lesz az épületben, ami nagy könnyebbséget, segítséget jelent a lakók számára. Sőt, a bónusz parkoló sem kizárt.

fotó: Gerencsér Ingatlan

Bónusz parkoló a belvárosban? Milyen feltételei vannak ennek?

Mindazon vásárlók számára, akik 2019. december 31-ig kifizetik a lakás teljes vételárát, ingyen jár a belvárosi parkolóhely.

fotó: Gerencsér Ingatlan

Mikor lehet beköltözni a lakásokba?

A költözés folyamatos lesz 2020 végéig. A vásárlók igazi, kényelmes életet, élhető otthont tudnak kialakítani a Szivárványban.

fotó: Gerencsér Ingatlan

A tájolásról, az alaprajzokról, a műszaki leírásokról bővebb tájékoztatás kérhető.

Kapcsolat:

Simon Zsolt
+36 20/950-4680
www.gerencseringatlan.hu
simon.zsolt@gerencserbroker.hu

fotó: Gerencsér Ingatlan

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

joska01: *sm*t *gy *rv*s,*k* p*l*t***s *k*r l*nn*! J*bb l*nn*,h* v*g*zn* ...
Zacher etikája
Latyak: R*l*nk *s t*dj*k, h*gy k* v*n * n*ckn*v m*g*tt, d* m*, *m*g * h*...
Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát
miki1950 : H* k*t *l*t*d l*nn* *zt t* *kk*r s*m *rt*n*d m*g. M*g*s *z n*k*d...
Zacher etikája
miki1950 : T*v*dt*m. *pr*l*s 10- *n m*r v*lt r*l* h*r *s p*rsz* k*mm*nt*k *...
Zacher etikája
demokratikus_gumilovedek: Z*ch*r l*sz *z *j f*k*t* r*h*s n*v*r! * v*r*sc*l*b*t v*r*s k*rdk...
Zacher etikája