NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Öt tűzesethez kellett kivonulniuk a vasi tűzoltóknak a hétvégén

Többségében szabadtéren, udvarban keletkezett tűzhöz riasztották a Vas megyei tűzoltó egységeket az elmúlt hétvégén, de Celldömölkön egy faház tűzével is meg kellett küzdenie az egységeknek.

Építkezésből maradt hungarocell, valamint műanyagok és szemét égett Szombathelyen, a Muskátli utcában szombaton a reggeli órákban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották.

fotó: Kocsis Péter /Celldömölk ÖTP

Kert hulladékot égetett a tulajdonos, de a hirtelen feltámadt szél következtében a tűz továbbterjedt Körmenden, a Rába parton, szombaton délután. A körmendi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzeset helyszínére. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a lángokat megfékezte, majd eloltotta.

Száz négyzetméteren égett a száraz fű Csánigon, a Rákóczi Ferenc utcában szombaton délután. A répcelaki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével megakadályozták, hogy a tűz továbbterjedjen majd eloltották a lángokat.

fotó: Kocsis Péter /Celldömölk ÖTP

Ahogy arról már lapunk is beszámolt , ötven négyzetméter alapterületű, fa szerkezetű fatároló égett teljes terjedelmében Celldömölkön a Kráter utcában vasárnap délelőtt. A sárvári hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a lángokat megfékezték, majd eloltották a tüzet. A tűz keletkezésekor a tulajdonos egy propán-bután gázpalackot kihozott az épületből, azt hőhatás nem érte.

Vágástéri hulladék és szemét égett tíz négyzetméteren a 86-os főút mellett, Szombathely közelében vasárnap délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották.

fotó: Kocsis Péter /Celldömölk ÖTP

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacs_ugynok: *gy* n*m g*nd*lj* s*nk*, h*gy *z*k sz*m*ly*s*n p*szt*lg*tn*k f*s...
Nyilasok vonulását osztotta meg a szovjetek helyett a fideszes képviselő
jeremias: * HVG k*mm*nt sz*kc**j*b*n m*gt*l*l*d *k*t *s *lvt*rs**k*t. 4-5...
Döntetlen a világbajnok franciák ellen az Eb-n
kovacs_ugynok: n*m k*n* *nny*t *nn* m*nt * g*d*ny......
Oltatlansági igazolványt hirdetett Gődény György
Ddd911: +1 t*p*k*s b*szm* m*gy*r f*c*b*z* sz*rk*l* (t*szt*l*t * k*v*t*ln...
Mbappé és Benzema rasszista magyar szurkolókra panaszkodik egy holland lap szerint - Frissítve
Paulus_Maior: D*cs*r*t*s(??) ! K*rt k*rd*s*m v*n cs*p*n: 1. B*zt*s, h*gy *...
Most már tényleg, igazán: júliusban érkezik a hivatalos kártya