NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Öt nyelven tették közzé a távozó indexesek, mi történt velük

Óriási a nemzetközi sajtóérdeklődés.

Nagyon sok megkeresést és kérdést kapunk, úgyhogy összeszedtük a legfontosabb információkat a helyzetünkről – írja az Index távozó szerkesztősége Facebook-oldalán. A posztban arról is írtak, hogy mivel elképesztően nagy körülöttük a nemzetközi sajtóérdeklődés, szeretnék a külföldi kollégák helyzetét egy többnyelvű anyaggal segíteni.

Így egy sajtóanyagot tettek közzé, méghozzá öt nyelven: magyarul, angolul, németül, franciául és spanyolul. Ebben többek közt azokra a kérdésekre adnak választ, hogy mi a jelenlegi konfliktus pontosan, mit tartanak független működésnek vagy miért állt fel a szerkesztőség.

Elfogadhatatlannak tartjuk Dull Szabolcs menesztését. Többször kérte a teljes szerkesztőség, hogy helyezzék vissza a főszerkesztőt, de ettől a menedzsment mereven elzárkózott. Ez egy olyan erős beavatkozás a szerkesztőség független működésébe, ami szerintünk elfogadhatatlan. Nyilván ennél sokkal részletesebben is meg tudnánk indokolni a döntésünket, de többeket erős titoktartási szerződés köt, amit csak a tulajdonos oldhat fel – közölték. - írja a 24.hu .

Hozzászólások (13)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : H*t *z * k*m*x*l*s n*m s*k*r*d*tt t*l j*r* - l*g*l*bb*s *z *ls* ...
Kimaxoljuk a havat, ki tudja, mikor látunk legközelebb?
miki1950 : L*sd *l*tt*m *z *j*bb b*rk* p*ld*j*t. ...
Fekete-Győr András futóversenyre hívta ki Németh Szilárdot és Budai Gyulát
miki1950 : T*rm*sz*t*s*n n*m sz*b*d l*n*zn* s*m * k*n**, s*m *z *r*sz *rv*s...
Virológus a kínai vakcináról: olyan, mint a fekete-fehér televízió
lolka: N*m *s t*dt*m, h*gy t*g*z*d*nk, d* l*gy*n. (t*d*m n*t *t*k*tt, s...
Vas megyében egyedül Szombathely bukta be az iparűzési-adó változását - Biztosan véletlenül
butamami: *l*lv*st*m. *l*r*l*m n*k*d, h*gy s*mm*t n*m *k*lt*m b*l*l*. F*ls...
Kásler kiadta a vörös kódot