NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Covid 19

Oszvald Marika: „Az elmúlt egy év csak anyagilag volt megterhelő”

A színésznő még februárban kapta meg a koronavírus elleni első vakcinát, így immáron teljes védettséget élvez és új színházi előadásra készül.

Oszvald Marika elárulta, hogy annak ellenére, hogy már megkapta a második védőoltást, ugyanúgy vigyáz magára és a környezetére, mint eddig. Az operett-énekesnő is jól tudja, hogy „az oltás nem véd meg teljesen a betegségtől, csak csökkenti annak súlyosságát, én pedig semmilyen módon nem szeretném elkapni a koronavírust. Ráadásul terjesztő még lehetek, így jobbnak látom, ha tartom a szeretteimmel a kellő távolságot”.

Oszvald Marika a Kossuth-díj átvételekor.
fotó: Forrás: origo.hu

Oszvald Marika a Metropolnak elárulta, hogy egyébként jól van. Hozzátette, hogy „szerencsésnek mondhatom magamat, amiért számomra az elmúlt egy év csak anyagilag volt megterhelő, lelkileg viszont egyáltalán nem. Én lepődtem meg legjobban, de végre le tudtam vetkőzni a megfelelési kényszeremet, a hobbijaimnak hódolhattam, kertészkedhettem és olvashattam. Sőt, a telet is a gödöllői nyaralómban töltöttem, és most is ott vagyok. Ez a hely a béke szigete számomra”.

Ha a koronavírus járvány nem húzza keresztül a terveket akkor a nyár végén bemutatásra kerülő Sissi, a magyar királyné című operettben lép színpadra legközelebb Oszvald Marika. A darabot Kerényi Miklós Gábor rendezi, és többek között Peller Károly is szerepelni fog benne.

Oszvald Marika a Karinthy Színház színpadán.
fotó: karinthyszinhaz.hu

A Kossuth-díjas színésznő szerint az ő korában már nehéz jó operettszerepet találni, de hozzátette, hogy „ezt a karaktert, akit alakítok, viszont mintha rám írták volna! Egy osztrák nemesi származású anya szerepét kaptam meg, aki nagyon szereti a magyarokat, mert anyai ágon benne is magyar vér csörgedezik. Egy energikus nőt játszom, aki sok izgalmat okoz majd a darabban”.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Horváth Zsolt: T*szt* B*lk*n! *gy n*mz*tk*z*, f* k*zl*k*d*s* v*n*l*n t*ty*gh*tn...
Megmutatjuk, mi okozta a nagy közlekedési káoszt a 86-os úton
kriszpo: * v*r*nd*s*g *s*t*n *z *ls* k*t tr*m*szt*rb*n n*m *dh*t* C*v*d *...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás
Kari: T*m*g*tj*-* *n, h*gy k*sk*r* gy*rm*k*kn*k k*zn*v*l*s* *nt*zm*nyb...
Az NVB hitelesítette a kormány népszavazási kérdéseit, a többiekét visszadobta
Kari: T*m*g*tj*-* *n, h*gy k*sk*r* gy*rm*k*kn*k k*zn*v*l*s* *nt*zm*nyb...
Az NVB hitelesítette a kormány népszavazási kérdéseit, a többiekét visszadobta
kriszpo: *z*k * v*d**lt*s*k k*pr*b*lt, r*g*n k*f*jl*szt*tt v*d**lt*s*k. *...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás