NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Idén is két napon keresztül küzdöttek az ökölvívók Kőszegen – Ilyen volt a XI. Ostrom Kupa

Ezúttal összesen 3 nemzet 31 egyesületének 121 versenyzője szállt szembe egymással 71 mérkőzésen, utánpótlás korcsoporttól egészen az elit korcsoportig.

A pofonparti mellett elit válogatóra is sor került, ahol a felnőtt válogatott tagjai csaptak össze egymással a következő nagy nemzetközi versenyen való részvételért. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület versenyzői közül tizenhárman léptek szorítóba. A rendezvényre szép számmal kilátogató nézők kétségkívül izgalmas és szoros mérkőzéseket láthattak.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Pesti József, Gombai Dominik, Ujhelyi Barna, Hámori Luca, Ambrus Viktória, Naisz Áron, Tóth József és Hámori Ádám bemutató és edzőmérkőzéseken mutathatták meg tudásukat, amelyeken kivétel nélkül jó teljesítményt nyújtottak.

Pesti Gabriella ifjúsági női 60 kg-ban az első napon a KSI versenyzőjével, Szabó Petrával küzdött meg, de minden igyekezete ellenére vereséget szenvedett. A második napon bemutató körmérkőzést vívott.

Lukács Tifani (Büki Szakosztály) junior női 54 kg-ban az oroszlányi Terdik Dorinával csapott össze. Tifani döntő fölénnyel nyerte az első napi mérkőzést. A verseny második napján szintén az oroszlányi ökölvívóval mérkőzött volna meg, de az ellenfél nem állt ki ellene, így mérkőzés nélküli győzelmet szerzett.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Buza Rómeó junior férfi 54 kg-ban elsőként a Vasas versenyzőjével, Tóth-Szabó Vilmossal nézett farkasszemet. Rómeó erősen és határozottan bunyózott, aminek meg is lett az eredménye, győztesen hagyta el a szorítót. A második napon a Tatabányai Sport Club bunyósával, Páter Alexszel szemben lépett kötelek közé. Rómeó előző napi lendülete megmaradt, ennek köszönhetően döntő fölénnyel nyerte a mérkőzést.

Buza Rafael junior férfi 57 kg-ban a tatai Sámuel Martinnal csapott össze. Rafi egy percig sem kímélte ellenfelét, így nem okozott meglepetést az sem, hogy döntő fölénnyel nyerte az első napi mérkőzést. Következő meccsén a Libanonból érkező El Khoury Ryan volt az ellenfele. Ezen a mérkőzésen már megfontoltabban bunyózott, ügyesen kihasználta ellenfele gyenge pontjait, így újabb győzelmet szerzett.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Szoták Titusz elit férfi 69 kg-ban elsőként a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia Sportegyesület versenyzőjével, Hassan Yasinnal mérkőzött meg. Titusz szépen bunyózott mindhárom menetben, keményen haladt előre. Ezáltal sikerült fogást találnia vetélytársán, győztesen hagyta el a ringet. Másodikként a Tatabányai Sport Club versenyzőjével, Csonka Zsolttal kellett szembeszállnia. Titusz igyekezett felvenni a tempót és irányítani, de ez nem bizonyult elégnek, vereséget szenvedett.

Mindemellett Buza Rómeó elnyerte a legjobb teljesítményt nyújtó hazai versenyzőnek járó különdíjat, Hámori Luca pedig a legjobb teljesítményt nyújtó női versenyző különdíját vihette haza.

Büszkék vagyunk minden versenyzőnkre és teljesítményükre! Ezúton szeretnénk meg köszönni mindenkinek, aki az elmúlt tíz évben bármilyen formában hozzájárult egyesületünk és ökölvívóink sikereihez

– mondta Varsányi Áron edző.

Még több képért kattints!
fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: N*v n*lk*l gy*l*zk*dn*, gy*v* *mb*r v*gy!...
Még egyszer a kompenzációról - Melyik város mennyi pénzt kapott?
Katka: *j b*nd*, n* d*m*lj h*ly*s*g*t! T* f*g*dt*l m*r b* m*n*k*lt*t?...
Eladja a Kolozsvár utcai sporttelepet a szombathelyi önkormányzat
godemperor: * v*m*lj*r*s *d*p*ntj* sz*m*t, t*h*t h**b* r*nd*lt*d m*g m*st, h...
Kínából rendelne? Júliustól mindenképpen adót kell fizetnie utána
Katka: *s*tl*g *g*ny*ss*g n*m j*h*t sz*m*t*sb* * m*gy*r *mb*rn*k?...
Vas megyében is alig győzik kiszedni a dzsuvát a vízből
mihu68: T*lj*s*n *g*z*t b*sz*lsz. D* *z*kn*k *z *gy m*s*tt*kn*k k*r m*nd...
Hűlt helyük a szombathelyi járdarepedésekbe ültetett virágoknak