NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Összegyűlt a gerincvelői izomsorvadással született Zente gyógyszeres kezeléséhez szükséges 700 millió forint

A Vas megyei Erdélyi Rolika is beszállt az akcióba, elektromos kisautóját bocsájtotta árverésre , hogy segítsen a súlyos genetikai betegséggel küzdő kisfiún.

SIKERÜLT!!!!!MEGVAN!!!!

– számolt be hatalmas örömmel az Összefogás Zentéért Alapítvány a jó hírről a Facebookon . Összesen 591.476.072 forintot, 89.508 eurót és 11.947 fontot sikerült összegyűjteniük Zentének, aki egy súlyos genetikai rendellenességgel, úgynevezett SMA-val, azaz gerincvelői izomsorvadással született. A másfél éves kisfiú Bükkösdön él és gyógyszeres kezelése 700 millió forintba kerül.

A kisfiú édesanyja a Rádió 1-en szerda reggel elmondta, hogy egy ismert ember 100 millió forintos adományával gyűlt össze végül a kezelés ára, de a felajánló azt kérte, ne derüljön ki a neve.

Kérlek, ne utaljatok többet, mert az alapítvány nem közhasznú, csak Zente kezelésére fordítható az oda beérkezett összeg ezért abból másnak adni NEM tudok! DE! Kérlek ne álljatok meg itt!!!! A folyamatban lévő liciteket rendezvényeket vigyétek végig!!!

– olvasható a bejegyzésben.

Elárulták, hogy hamarosan érkezik egy poszt, amiben több SMA-val élő magyar gyereket és felnőttet is felsorolnak, akiknek szinten segítségre van szükségük. Ezért arra buzdítják a segíteni vágyókat, hogy válasszanak közülük amennyit csak szeretnének és támogassák őket is.

Csak az utaljon Zente alapítványára aki segítené őt a további rehabilitációban és segédeszköz vásárlásában. A többiek is erre gyűjtenek, hiszen ezek a dolgok nagyon drágák. NAGYON-NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

– zárták mondandójukat.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacs_ugynok: m*ndm*gd*gl*nk :P...
Plakátok és felhívások - Lázadásközeli állapotok Szombathelyen is?
kovacs_ugynok: J* l*sz *z *gy, *z *s..n b....* m*g! M*nk* b*f*j*zv*. k*ntr*s...
Pánikra semmi ok! Eltüntették a csúnya fehér ajtót az Éva-malom oldaláról
Katka: *d**g s*mm* *nf*rm*c**t n*m h*ll*tt*m *rr*l, m*nd*n cs*k *rr*l s...
Súlyos szövődményekkel kerültek kórházba tünetmentes koronavírus-fertőzés után gyerekek
gaful: *n *s *tt v*lt*m *v*kk*l k*s*bb * h*lysz*n*n! * l*jt* n*k*m n*m ...
22 éve volt Kőszeg egyik legszomorúbb napja - Ma van a deutschlandsbergi katasztrófa évfordulója.
Nagyadri: *gy 3 *r* m*g*ss*g*b*n m*g*n*k *s j* *st*t!...
Szombathely 150 millió forintot kap az EU-tól környezetvédelmi célokra