NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Összegyűlt a gerincvelői izomsorvadással született Zente gyógyszeres kezeléséhez szükséges 700 millió forint

A Vas megyei Erdélyi Rolika is beszállt az akcióba, elektromos kisautóját bocsájtotta árverésre , hogy segítsen a súlyos genetikai betegséggel küzdő kisfiún.

SIKERÜLT!!!!!MEGVAN!!!!

– számolt be hatalmas örömmel az Összefogás Zentéért Alapítvány a jó hírről a Facebookon . Összesen 591.476.072 forintot, 89.508 eurót és 11.947 fontot sikerült összegyűjteniük Zentének, aki egy súlyos genetikai rendellenességgel, úgynevezett SMA-val, azaz gerincvelői izomsorvadással született. A másfél éves kisfiú Bükkösdön él és gyógyszeres kezelése 700 millió forintba kerül.

A kisfiú édesanyja a Rádió 1-en szerda reggel elmondta, hogy egy ismert ember 100 millió forintos adományával gyűlt össze végül a kezelés ára, de a felajánló azt kérte, ne derüljön ki a neve.

Kérlek, ne utaljatok többet, mert az alapítvány nem közhasznú, csak Zente kezelésére fordítható az oda beérkezett összeg ezért abból másnak adni NEM tudok! DE! Kérlek ne álljatok meg itt!!!! A folyamatban lévő liciteket rendezvényeket vigyétek végig!!!

– olvasható a bejegyzésben.

Elárulták, hogy hamarosan érkezik egy poszt, amiben több SMA-val élő magyar gyereket és felnőttet is felsorolnak, akiknek szinten segítségre van szükségük. Ezért arra buzdítják a segíteni vágyókat, hogy válasszanak közülük amennyit csak szeretnének és támogassák őket is.

Csak az utaljon Zente alapítványára aki segítené őt a további rehabilitációban és segédeszköz vásárlásában. A többiek is erre gyűjtenek, hiszen ezek a dolgok nagyon drágák. NAGYON-NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

– zárták mondandójukat.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kayes: S*jn*s *bb*n n*m *rt*k v*l*d *gy*t, b*rcs*k t*h*tn*m. M**t*n * ...
Tömeges oltási napokat indít a kormány, várhatóan a kínai vakcinával
gaful: * k*n** *lt**ny*g *s v*d*m*n m*gv*d * s*ly*s c*v*d sz*v*dm*ny*k ...
Tömeges oltási napokat indít a kormány, várhatóan a kínai vakcinával
Faktor: S*mm* *rt*lm* 1 *v *t*n sz*nt sz*nd*kk*l * b*t*g*k*t k*r*sn*. *...
A vállalati koronavírus-teszt miatt az adatvédelmi hatósághoz fordult a szombathelyi TDK egyik dolgozója
shopron: V*l*sz*n* *z *gy*sz r*nd*lt* *l * f*gy*l*st, k*rd*s: h* h*zk*t*t...
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba
realista: M*nd*gy h*l, *s h*gy*n,d* j*l j*n * m*g*s k*pv*s*l** f*z*t*s m*...
Bana Tibor választókerületet vált, már nem Szombathely, hanem a vasi 3-as körzet képviselője szeretne lenni