NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Összegyűlt a gerincvelői izomsorvadással született Zente gyógyszeres kezeléséhez szükséges 700 millió forint

A Vas megyei Erdélyi Rolika is beszállt az akcióba, elektromos kisautóját bocsájtotta árverésre , hogy segítsen a súlyos genetikai betegséggel küzdő kisfiún.

SIKERÜLT!!!!!MEGVAN!!!!

– számolt be hatalmas örömmel az Összefogás Zentéért Alapítvány a jó hírről a Facebookon . Összesen 591.476.072 forintot, 89.508 eurót és 11.947 fontot sikerült összegyűjteniük Zentének, aki egy súlyos genetikai rendellenességgel, úgynevezett SMA-val, azaz gerincvelői izomsorvadással született. A másfél éves kisfiú Bükkösdön él és gyógyszeres kezelése 700 millió forintba kerül.

A kisfiú édesanyja a Rádió 1-en szerda reggel elmondta, hogy egy ismert ember 100 millió forintos adományával gyűlt össze végül a kezelés ára, de a felajánló azt kérte, ne derüljön ki a neve.

Kérlek, ne utaljatok többet, mert az alapítvány nem közhasznú, csak Zente kezelésére fordítható az oda beérkezett összeg ezért abból másnak adni NEM tudok! DE! Kérlek ne álljatok meg itt!!!! A folyamatban lévő liciteket rendezvényeket vigyétek végig!!!

– olvasható a bejegyzésben.

Elárulták, hogy hamarosan érkezik egy poszt, amiben több SMA-val élő magyar gyereket és felnőttet is felsorolnak, akiknek szinten segítségre van szükségük. Ezért arra buzdítják a segíteni vágyókat, hogy válasszanak közülük amennyit csak szeretnének és támogassák őket is.

Csak az utaljon Zente alapítványára aki segítené őt a további rehabilitációban és segédeszköz vásárlásában. A többiek is erre gyűjtenek, hiszen ezek a dolgok nagyon drágák. NAGYON-NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

– zárták mondandójukat.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Szup: *z *gy k*cs*t p*r*n**d v*l*m*ny. T*d*d k*k k*rm*ny*zn*k m*st Sp*...
Orbán Ráhel és családja Spanyolországba költözött – Hogy is van ez?
miki1950 : *m*gy m*g *zl*s*k *s p*f*n*k k*l*nb*z*k. ...
Újabb tekintélyes nemzetközi díjjal jutalmazták Karikó Katalint
miki1950 : T* b*lf*k v*gy! *n *gy*tl*n h*rd*t*st s*m l*t*k, m*rt n*m *k*r*...
Újabb tekintélyes nemzetközi díjjal jutalmazták Karikó Katalint
miki1950 : N*m h*nn*m, h*gy n*k*d h**ny*zn* *gy *ly*n , pr*t*k*ll*l t*l*t*z...
A jelek szerint ma tartják Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét
halfarkas: P*nt*s, h*ly*s m*gl*t*s!...
Orbán Viktor belengette, hogy jövőre visszaáll a teljes 13. havi nyugdíj