NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Életmód

Állítólag minden ráktípust elpusztít egy ausztrál cég által kifejlesztett vírus

A szert egyelőre csak patkányokon tesztelik.

„Az emberiség nagyjából az 1900-as évek eleje óta tudja, hogy bizonyos vad vírusfajták hatékonyak a rosszindulatú daganatok elleni küzdelemben – idézi az nlc.hu Yuman Fong amerikai professzort, aki emlékeztetett arra is, a vírusterápia éppen a kiszámíthatatlansága miatt nem vált bevett gyógymóddá. –Azok a vírusok, amelyek elég agresszívek voltak a daganatok legyőzéséhez, sokszor az emberekre ugyanolyan halálosnak bizonyultak.”

Az orvostudomány mindezek ellenére nem adta fel a reményt, és tovább kísérletezett, daganatellenes vírusokat kutatva. Mostanra egy ausztrál cég egészen odáig jutott, hogy állításuk szerint olyan vírust hoztak létre, ami minden daganattípus ellen hatékony lehet. „A patkányokon végzett kísérleteink eredményei több mint biztatóak” – nyilatkozta a cég vezetője, dr. Fong, majd hozzátette, reméli, a vírussal kapcsolatos kísérletek minél hamarabb új fázisba léphetnek.

Keresés
fotó: napi.hu

A szakember beszélt arról is, cége a himlő egy kifejezetten teheneket támadó fajtájával kísérletezik, ami terveik szerint közvetlenül a daganatba injekciózva fejtené ki pusztító hatását. „A vírus a tumorba jutva megállíthatatlanul szaporodni kezd; gyakorlatilag belülről falja fel.”

„Bár az eredmények valóban bizakodásra adnak okot, egyelőre még korai lenne örülni” – nyilatkozta a Daily Telegraphnak a professzor, Sanchia Aranda. A rákkutató mindenképpen megvárná, hogy a szert embereken is teszteljék, annál is inkább, mert meggyőződése, hogy a daganatellenes vírust a szervezet immunrendszere már azelőtt felismerheti és semlegesítheti, hogy egyáltalán eljutna a tumorig.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : *z t*nyl*g f*nt*s k*rd*s l*ny*k, *z*rt *m*g n*m *ll r*nd*lk*z*sr...
Magyarország küzd a harmadik hullámmal
miki1950 : *z *g*z* pr*bl*m* *tt v*n, h*gy s*m * R*nd*rs*g s*m *z *gy*szs*g...
Kósa és sofőrje felváltva mentek vesztegetési pénzért?
iszek: M*st*r X%- r*l (d*br*c*n**k h*vj*k *gy...n*m *s *rt*m m**rt?......
Kósa és sofőrje felváltva mentek vesztegetési pénzért?
Rőzsike : V*l*h*l *zt *lv*st*m, *z *r*d*t* sz*ll*t*s* sz*rz*d*s sz*r*nt m*...
Magyarország küzd a harmadik hullámmal
kovacsg: *gy v*n, sz*p*ss*k cs*k m*g * n*p*t, z*r*nk l* m*nd*nt....
Felmerült a kereskedelem korlátozása egy időre