NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Erre az orosz táncfesztiválra még a 22-es karika is kevés

Oroszországnak van egy oldala, ami nagyon ritkán kerül be a hírekbe, pedig sokkal érdekesebb, mint a politika, és még a buta sztereotípiákat is a sárba tiporja. Az orosz táncos csajok leckét adnak az egész világnak, hogyan is kell riszálni!

A Frame Up egy sztriptíz és gogo táncfesztivál, ahol az orosz éjszakák legjobb táncosai mérettethetik meg maguk. Több műfajban a magassarkútól az erotikusig van minden, illetve szóló táncosok, tánccsoportok és lánycsapatok nevezhetnek erre az eseményre (azért a férfi fellépők ritkák, többnyire a tánccsoportoknál fordulnak elő). Az egész cucc fülledt, erotikától túlfűtött hangulatban telik, ahol a tudás mellett a kisugárzás is számít. Rengeteg ember kíváncsi rá, nem véletlen, hogy a 2015-ös már a hetedik ilyen volt. Ez frankón a must have, must see (muszáj, hogy legyen, muszáj látni) kategória.

Egy kis ízelítő a nagy videók előtt
fotó:

2015-ben a legjobb erotikus tánccsoport kategóriát az Agny nevű formáció nyerte, míg a legjobb szóló erotikus táncot Ira Podshivalova adta elő. Brutálisan jó táncosok, tökéletes idomok, szóval az oroszok tudják, hogy kell pajkos mennyországgá alakítani Moszkvát, a baj csak az, hogy a Frame up nem egy egész évig tart.

Az Agny produkciója ott van a szeren:

És lehet élvezni Ira Podshivalova mozgását is:

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

zenefirkasz: Sz*r*nt*m s*jn*s v*gy s*m, - *z *lt*s j*l*n *t*m*t *s *zt t*k*nt...
Április végéig kiderül, lesz-e idén Sziget
lionking: Ny*g*dt*n *rj*n*k *m*t *k*rn*k. M*l*t *m*t k*ll *lv*g*zz*k,* s*j...
"Orvosi értelemben ez egy katasztrófahelyzet, amiben most vagyunk"
iszek: * N*r** *t- Br*nn*r krt- * k*rf*rg*l*m *gy v*cc. Kb.*gy *v* *p*t...
Módosulás előtt a KRESZ, sokan kiakadnak majd a változáson
j...: *mb*r*k . M**rt k*ll *gy *ly*n k*t*l*c** m**tt *lr* m*nn* ?...
„Öt napja csak fekszem a kórházi ágyon, és várom, hogy történjen valami”
miki1950 : * K*ll*n* K*s K*rt n*m m*gy * Y**T*b* -*n. ...
Élő online koncert a Nyugaton!