NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Orbán Viktor unokája az éves bruttó magyar minimálbérért járhat iskolába

Nem okoz gondot kifizetni, Tiborcz a leggazdagabb magyarok egyike.

Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel Spanyolországba költözött

09.24. 07:31

Orbán Ráhel és családja Spanyolországba költözött – Hogy is van ez?

/ közélet 55 hsz. /
Igaznak tűnik az elsőre hihetetlen hír.
férjével, Tiborcz Istvánnal és három gyermekükkel. A család Marbellán telepedett le, ahol a gyerekek el is kezdték a tanévet, az Mfor pedig utánajárt, milyen költségekkel is jár az új élet kezdete.

A lap szerint a déli város luxusövezetében vettek ingatlant, ahol a különálló villák átlagára 1–4 millió euró (350 millió–egymilliárd forint) között mozog, ám vannak ennél jóval drágább házak is, amelyek az átlagmagyarnak elérhetetlennek tűnnek, ám a budai elitnegyedekhez képest nem akkora az eltérés.

Ugyanakkor a helyi piaci helyzetet jól ismerő személy arról számolt be, hogy a család több millió eurót érő ingatlanra tett szert. Ennek a finanszírozása nem jelenthet nagy problémát, Tiborcz István ugyanis már harmadik éve szerepel a leggazdagabb magyarok listáján a maga 39 milliárd forintos vagyonával.

Bár a lap jogi okokra hivatkozva nem közölte, melyik intézménybe jár Orbán Viktor legidősebb unokája, az tudni lehet, hogy a tandíj nagyjából 6000 euró, vagyis körülbelül kétmillió forint, ami megegyezik az éves bruttó magyar minimálbér összegével.

Ez kiegészül még beiratkozási díjjal vagy letéttel, amelyet akkor kapnak vissza, ha év közben nem hagyják ott az intézményt, de az extra foglalkozásért és az étkezésért is pluszpénzt kell fizetni – jegyzi meg az Index .

Hozzászólások (16)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : J* sz*k*s*d sz*r*nt sz*p*sd *d*s j* *ny*d*t! *rr* m*nd*g g*rj*ds...
Hende Csaba moziban járt
győzelem: *z * l*sz*z*l*k*lt *r*g sz*p*k* *ly*nk*r m*r m*g*r*l s*m t*d. *z...
Hende Csaba moziban járt
miki1950 : H* *gy d*m*kr*t*k*s v*l*szt*s*n m*gv*l*szt*tt m*n*szt*r*ln*k*t *...
Hende Csaba moziban járt
miki1950 : *rt*tl*n*l *lsz*nv*dt*k 2006- *t. B*z*ny*r* v*lt *ly*n *s. * t*...
Hende Csaba moziban járt
Nagyadri: H* *tt l*tt v*ln*, *gy n*m b*sz*ln*! Sz*n*lm*s! Ny*mj* cs*k D*br...
Hende Csaba moziban járt