NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Csak Szombathely

Online tartják meg Szombathelyen a városi tanévnyitót

És az iskoláknak is azt tanácsolja a városvezetés, hogy ha mindenképp meg akarják tartani az ünnepségeket, azt semmiképp se zárt térben tegyék.

Videóüzenetben közölte László Győző alpolgármester, hogy miként is döntöttek az idei városi tanévnyitó sorsáról. Mint mondja, a járvány nagy kihívások és nehézségek elé állított mindenkit és attól tart, hogy a kialakult helyzet nem fog kedvezni az idei tanévnek sem. Folyamatosan emelkednek ugyanis az esetszámok világszerte, sőt, nálunk Magyarországon, illetve Vas megyében is növekedés figyelhető meg.

„Ezért idén úgy döntöttünk, hogy a városi tanévnyitót, tekintettel arra, hogy a várható rossz idő miatt ezt nyílt téren nem lehetne megrendezni, zárt térben pedig felelőtlenségnek gondoljuk, online, digitális formában fogjuk megtartani” – mondta.

Az önkormányzati intézmények is csak nyílt téren tarthatják majd meg a tanévnyitót, így azt tanácsolják a többi iskolának is, hogy tegyenek ugyanígy, mindenki biztonsága érdekében semmiképp se rendezzenek ünnepséget zárt térben.

Security Check Required

null

Hozzászólások (3)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

lolka: * l*gn*gy*bb g*szt*st*l*ns*gr*l m*g *s f*l*dk*zt*m. K*mp*ny. T...
Illés Károly szerint a kormány jogosan vette el a szombathelyi emberek pénzét
lolka: H* * "f*d*sz*s" k*ll*g*k*t "z*v*rj* *z *lsz*rt p*nz&...
Illés Károly szerint a kormány jogosan vette el a szombathelyi emberek pénzét
dragan: *zt *z *rd*n*r* p*r*szt v*rsl*t m**rt k*ll * v*r*s sz*v*b*n p*h*...
Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja
Megér egy misét: *r*l*k, h*gy v*n *gy v*d*m r*nd*zv*ny v*gr* * v*r*sb*n, d* * Cs*...
Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja
Nati: Cs*t*rt*k m*nk*n*p!...
Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja