NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Tech

Olvasóink panaszkodnak: bizonytalanabb az internet Szombathelyen (frissített)

Az a kérdés, van-e köze a szolgáltatóváltáshoz.

„A héten már harmadik alkalommal nem volt internet a Vodafone szolgáltatásában. Eddig az UPC volt. Ennyi problémát náluk nem észleltem. Különösen probléma ez azoknak, akik otthonról dolgoznak. Jó lenne, ha utána járnának, hogy ez miért van. Köszönöm.”

A fenti levél egyike azoknak az olvasói véleményeknek, melyek szerint az utóbbi hetekben-hónapokban bizonytalanabb a volt UPC-internet Szombathelyen, mint a korábbi időben.

Ugyanezt tapasztalták kollégáink is, akik otthon a fent említett cég szolgáltatását használják.

A kiesések – amelyek a beszámolók szerint leginkább az esti órákban jelentkeznek - nem tragikusak ugyan, de bosszantók, különösen, ha valaki a napi munkáját interneten végzi.

A jelenséggel kapcsolatos kérdéseinket már többször elküldtük a cégnek, de eddig nem érkezett válasz.

Frissítés:

Pénteken délután megérkezett a cég reakciója, amit változatlan formában közlünk.


"A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy Szombathelyen néhány ügyfél átmeneti fennakadást tapasztalhat a vezetékes szolgáltatások elérésében. A szolgáltató szakemberei jelenleg is a hiba elhárításán dolgoznak, addig is az ügyfelek türelmét és elnézését kérik."

"A Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország jogi összeolvadása április 1-én megtörtént, ezzel a két cég egy jogi entitássá vált. Vannak még ugyanakkor további mérföldkövek, amíg a UPC rendszerei (pl. pénzügyi és hálózati oldalon) teljesen integrálódnak a Vodafone rendszerébe. Ez idő alatt a hálózat továbbra is az előző tulajdonos, Liberty Global központi szerverein fut, tehát a jogi összeolvadásnak nincs köze a vezetékes szolgáltatásoknál néhány ügyfél által tapasztalható ingadozásokhoz. A Vodafone Magyarország mindent megtesz, hogy a teljes integráció mielőbb megtörténjen és minden új, illetve meglévő szolgáltatást a vállalattól eddig megszokott minőségben tudja biztosítani az ügyfeleknek."

Hozzászólások (13)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

halfarkas: J*k*b *gy*s*n cs*n*lj*; s*kk*l *gy*s*bb*n m*nt *zt V*n* t*tt* *n...
Élmezőny és leszakadók: Alakul az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek sorrendje
StarMan: S*jn*ll*k, h* n*k*d *z. *tt v*gy*rg*tt * f*l k*p*rny*n * b.b*ny*...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: G*zd*g *mb*r *s l*h*t sz*r*ny. T* * sz*g*nys*gr* g*nd*lt*l, d* n...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: D*l-*fr*k** f*z*t**gys*g. H* b*rsz v*l*, n*k*d *s v*n r*nd*d, h*...
Ön találkozott már a szombathelyi bevásárlókocsi-fantommal?
StarMan: *ssz*gy*jth*tn*t*k *gy c*kkb*n *gy*n*zt, "h*v* l*tt*k * h*v*...
Hol vannak hűvös helyek és ivókutak Szombathelyen?