NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Tech

Olvasóink panaszkodnak: bizonytalanabb az internet Szombathelyen (frissített)

Az a kérdés, van-e köze a szolgáltatóváltáshoz.

„A héten már harmadik alkalommal nem volt internet a Vodafone szolgáltatásában. Eddig az UPC volt. Ennyi problémát náluk nem észleltem. Különösen probléma ez azoknak, akik otthonról dolgoznak. Jó lenne, ha utána járnának, hogy ez miért van. Köszönöm.”

A fenti levél egyike azoknak az olvasói véleményeknek, melyek szerint az utóbbi hetekben-hónapokban bizonytalanabb a volt UPC-internet Szombathelyen, mint a korábbi időben.

Ugyanezt tapasztalták kollégáink is, akik otthon a fent említett cég szolgáltatását használják.

A kiesések – amelyek a beszámolók szerint leginkább az esti órákban jelentkeznek - nem tragikusak ugyan, de bosszantók, különösen, ha valaki a napi munkáját interneten végzi.

A jelenséggel kapcsolatos kérdéseinket már többször elküldtük a cégnek, de eddig nem érkezett válasz.

Frissítés:

Pénteken délután megérkezett a cég reakciója, amit változatlan formában közlünk.


"A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy Szombathelyen néhány ügyfél átmeneti fennakadást tapasztalhat a vezetékes szolgáltatások elérésében. A szolgáltató szakemberei jelenleg is a hiba elhárításán dolgoznak, addig is az ügyfelek türelmét és elnézését kérik."

"A Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország jogi összeolvadása április 1-én megtörtént, ezzel a két cég egy jogi entitássá vált. Vannak még ugyanakkor további mérföldkövek, amíg a UPC rendszerei (pl. pénzügyi és hálózati oldalon) teljesen integrálódnak a Vodafone rendszerébe. Ez idő alatt a hálózat továbbra is az előző tulajdonos, Liberty Global központi szerverein fut, tehát a jogi összeolvadásnak nincs köze a vezetékes szolgáltatásoknál néhány ügyfél által tapasztalható ingadozásokhoz. A Vodafone Magyarország mindent megtesz, hogy a teljes integráció mielőbb megtörténjen és minden új, illetve meglévő szolgáltatást a vállalattól eddig megszokott minőségben tudja biztosítani az ügyfeleknek."

Hozzászólások (13)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: Cs*k n*m m*g*nt *z * h*b*s, *k* ny*lv*n*ss*gr* h*zt*? * f*c* *...
Súlyosan antiszemita cikk jelent meg az Origón
George Clooney: S*k *g*zs*g*t *rt. F*lyt*ss*!...
Demeter Szilárd visszavonja a publicisztikáját, és törli magát a Facebookról
Katka: G*nd*l*m n*g v*n m*r * zs*r*s *ll*s!...
Szájer József lemondott EP mandátumáról
Katka: N*m * g*nd*z*kh*z t*rt*z*m , *gy k*zv*tl*n*l t*d*m * h*lyz*t*t. ...
105 lakó és 49 gondozó kapta el a vírust egy soproni idősotthonban, 12-en meghaltak
emberfarkas: M*s m*st s*jt*m, m*ly*n "sz*ll*m*" t*v*k*nys*gr* *dj* m*...
Szájer József lemondott EP mandátumáról