NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Jelentem

Olvasói levél: Csalódás a női nemben, avagy egy parkolás margójára

A jószomszédi iszony.

Naponta többször is kapunk mindenféle tippet és bejelentést, illetve a legkülönbözőbb tapasztalataikat is gyakran osztják meg velünk olvasóink. Egy ilyen levéllel jelentkezünk most.

Így szól olvasónk írása:

Tisztelt Szerkesztőség!

Tegnap történt valami velem! Csalódtam a női nemben. Igen! Pedig számomra a szépség, a báj, a puhaság, a gyengédség, a gondoskodás, az együttérzés, a szeretet szinonimája volt a nő! Tegnapig. Akkor találkoztam kiábrándulásom tárgyával.

Történetem röviden: garázsom van egy társasház földszintjén, a hozzátartozó kijáróval. Ezt az utat zárja el parkolásával rendszeresen a „hölgy”; úgy, hogy egyáltalán nem, vagy csak szapora tilitolival tudom megközelíteni az ingatlant.

Bosszant a dolog, és a megoldáson törtem a fejem, mikor is megpillantottam őt! Nosza! Uccu neki, elé állok, kezétcsókolommal köszöntök, udvariasan közlöm a tényállást, még udvariasabban megkérem, hogy nem lehetne-e esetleg?! Nem bánom ha picit belóg, de ne egészen!

fotó: Pixabay

Ekkor tör ki a vulkán! Mit képzelek?! Ő nem is! Különben meg itt lakik 50 éve, neki joga van. Ismétli, hogy vétlen, biztos nem is ő volt.

Hibát követek el, mikor mintegy igazamat bizonyítandó, előveszem a képet, melyet a szabálytalankodó gépjárműről készítettem. A lávafolyam fúriává változik! Hirtelen a népszerű TV műsor, a Mónika Show szereplői leszünk!

Ekkor, igen, ekkor tört meg valami bennem. Kinek ő azt mondja, kár. Gondolom, s már bánom, és menekülnék de szavai még a távolban is utolérnek. „Hess madár!”

Megsemmisülten, ingerülten érek haza. Mi baj van apa? Kérdezi párom, s gyengéden átölel, majd puha kezével megsimogat.

Van remény!

Hozzászólások (10)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

lolka: N*, *z m*r n*m *z * "sp*rt". Sz*nt*szt* *zl*t. * "...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után
Paulus_Maior: N*m *l*sz s*j*t*ss*g....
Kiakadtak az olasz cseresznyetermelők
Kari: H*gy n* l*nn*. M*rt * v*g*t *r* k*r*kp*r*tr*l m*rr* h*l*dn* *ls*...
„Újperintben sikerült ismét nagyot alkotni” – Furcsa megoldás a bicikliúton
Paulus_Maior: *ng*m n*m z*v*r. *gy s*ncs p*nz*m **t*p*ly* m*tr*c*r*....
Hetekig fokozott ellenőrzés lesz a magyar autópályákon
Paulus_Maior: https://www.f**rf**rtw*.h*/d*gl*tt-*kt*k/k*sz*n*s-gy*r*-l*g*nd*j...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után