NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Ők nyúlhatták le az egyik szombathelyi dohányboltban az ottfelejtett értékes mobilt

Elég jó fotót készített e biztonsági kamera.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1016/2020. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást - közölte a Police.hu.

Megalapozott a gyanúm hogy a felvételeken látható férfi és nő 2020. július 12-én 14 órakor Szombathelyen , az egyik áruház parkolójában található Nemzeti Dohánybolt vásárló részében eltulajdonított egy Samsung Galaxy S10+ típusú mobiltelefont.

Kinek keresnek?

A feltételezett elkövető egy 50-60 év körüli, zömök testalkatú, feje tetején kopaszodó férfi. A bűncselekmény elkövetésekor rövid ujjú, világoskék inget, világos rövidnadrágot, fehér zoknit, sötét cipőt, a fejére feltolt napszemüveget, valamint az orra alatti részen szájmaszkot viselt.

fotó: Police.hu

A vele egy társaságban lévő nő hasonló életkorú; vékony testalkatú, haja vállig érő, sötét, aki az elkövetéskor hosszú ujjú, színes, kockás mintázatú inget, hosszú szárú, sötét farmernadrágot; fekete és fehér színű sportcipőt, a jobb vállán egy táskát és az orr alatti részen pedig szájmaszkot viselt.

fotó: Police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Frisítés:

A Vas megyei rendőrség péntek délután közölte: elfogták az elkövetőket.

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

halfarkas: J*k*b *gy*s*n cs*n*lj*; s*kk*l *gy*s*bb*n m*nt *zt V*n* t*tt* *n...
Élmezőny és leszakadók: Alakul az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek sorrendje
StarMan: S*jn*ll*k, h* n*k*d *z. *tt v*gy*rg*tt * f*l k*p*rny*n * b.b*ny*...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: G*zd*g *mb*r *s l*h*t sz*r*ny. T* * sz*g*nys*gr* g*nd*lt*l, d* n...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: D*l-*fr*k** f*z*t**gys*g. H* b*rsz v*l*, n*k*d *s v*n r*nd*d, h*...
Ön találkozott már a szombathelyi bevásárlókocsi-fantommal?
StarMan: *ssz*gy*jth*tn*t*k *gy c*kkb*n *gy*n*zt, "h*v* l*tt*k * h*v*...
Hol vannak hűvös helyek és ivókutak Szombathelyen?