NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Ők nyúlhatták le az egyik szombathelyi dohányboltban az ottfelejtett értékes mobilt

Elég jó fotót készített e biztonsági kamera.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1016/2020. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást - közölte a Police.hu.

Megalapozott a gyanúm hogy a felvételeken látható férfi és nő 2020. július 12-én 14 órakor Szombathelyen , az egyik áruház parkolójában található Nemzeti Dohánybolt vásárló részében eltulajdonított egy Samsung Galaxy S10+ típusú mobiltelefont.

Kinek keresnek?

A feltételezett elkövető egy 50-60 év körüli, zömök testalkatú, feje tetején kopaszodó férfi. A bűncselekmény elkövetésekor rövid ujjú, világoskék inget, világos rövidnadrágot, fehér zoknit, sötét cipőt, a fejére feltolt napszemüveget, valamint az orra alatti részen szájmaszkot viselt.

fotó: Police.hu

A vele egy társaságban lévő nő hasonló életkorú; vékony testalkatú, haja vállig érő, sötét, aki az elkövetéskor hosszú ujjú, színes, kockás mintázatú inget, hosszú szárú, sötét farmernadrágot; fekete és fehér színű sportcipőt, a jobb vállán egy táskát és az orr alatti részen pedig szájmaszkot viselt.

fotó: Police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Frisítés:

A Vas megyei rendőrség péntek délután közölte: elfogták az elkövetőket.

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : H*t *z * k*m*x*l*s n*m s*k*r*d*tt t*l j*r* - l*g*l*bb*s *z *ls* ...
Kimaxoljuk a havat, ki tudja, mikor látunk legközelebb?
miki1950 : L*sd *l*tt*m *z *j*bb b*rk* p*ld*j*t. ...
Fekete-Győr András futóversenyre hívta ki Németh Szilárdot és Budai Gyulát
miki1950 : T*rm*sz*t*s*n n*m sz*b*d l*n*zn* s*m * k*n**, s*m *z *r*sz *rv*s...
Virológus a kínai vakcináról: olyan, mint a fekete-fehér televízió
lolka: N*m *s t*dt*m, h*gy t*g*z*d*nk, d* l*gy*n. (t*d*m n*t *t*k*tt, s...
Vas megyében egyedül Szombathely bukta be az iparűzési-adó változását - Biztosan véletlenül
butamami: *l*lv*st*m. *l*r*l*m n*k*d, h*gy s*mm*t n*m *k*lt*m b*l*l*. F*ls...
Kásler kiadta a vörös kódot