NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Ocho Macho klipforgátáson jártunk (werkfilmmel)

Klipet forgatott az Ocho Macho zenekar Budapesten, elkísértük őket a húzós napra, hogy megörökítsük a fontos pillanatokat.

A szombathelyi Ocho Macho zenekar új videóklipje a Képzeld el másképp című dalukhoz készült. A nyolc macsó mellett a klipben szerepel Kowalsky (Kowalksy meg a Vega), illetve Fekete Linda is, aki a szombathelyi Weöres Sándor Színház színésze. Elkísértük a szeptember végi hangulatos forgatásra a zenekart, a videoklip és a werkfilm a napokban debütált.

Korán kellett kelni a stábnak pénteken, ugyanis az első forgatási helyszín egy étteremben volt, ahol minden jelenetet rögzíteni kellett még nyitás előtt. Már hét órakor azon dolgozott a sminkes, hogy üdévé tegye a fáradt arcokat, világosítók irányították a fényeket és operatőrök készítették a kameráikat. A szereplők, Krinyó, Perez és Kowalsky könnyedén bújt a vendéglátós szerepbe, bár Kowalskynak elsőre kicsit nehezen ment a gyors léptű felszolgálás.

Fekete Linda nem elégedett a kiszolgálással
fotó: Garai Antal Atom

Forgatás, sok helyszínen, kíváncsi tekintetek közt

Az éttermi jelenetek után egy budai utcán, szétdobált ruhák és kíváncsi tekintetek kísérték a forgatást, a környező házak ablakaiból érdeklődve figyelték a filmezést. Mint ahogy általában máshol is. Sokan egy stáb láttán lemerevedve nézték közelről vagy távolról, hogy mi is történik ott illetve kikkel. No de beszéljen helyettünk a klip.

Képzeld el másképp klip

A forgatási nap folyamán sok helyszínen megfordultunk, az említett étterem és utcajelenet mellett egy lakótelepi árkádsoron, egy boltban a polcok közt, vagy épp egy irodában. Később még egy villa teraszán és egy autósiskola tanpályáján is filmezett a stáb. Sok helyszín volt, sok jelenettel, a klip rendezője Tokay Péter (Pixelfilm) elmondta, hogy kicsit úgy érzi magát mint egy tanár, akinek rá kell parancsolni a nyolc futkározó diákra. Nehéz nap volt, de sikerült rendet tartani, ennyi emberrel, sok helyszínen, méghozzá csúszás nélkül.

Andor, az oktató szerepben, Peti a vizsgabiztos, Linda a tanuló. Kattintson a fotóra a képgalériáért!
fotó: Garai Antal Atom

A zenekar egyöntetűen élvezte az egész napi nyüzsgést, nem is próbálnánk karakterekben megfejteni, hogy mennyire volt vidám a stáb, ajánlanánk inkább helyette a werkvideót, amely átvezeti a nézőt a forgatási napon az első csapótól az utolsó snittig.

Képzeld el másképp werkfilm

Kapcsolódó

2012.11.06. 09:54

Komár Laci reggae-ben, az Ocho Machókkal

/ kultúra gal. 2 kapcs. /
Megemlékezést tartanak a Petőfi Rádióban Komár László tiszteletére, ahol az Ocho Macho zenekar is eljátszik majd két Komár-dalt.

2012.09.10. 10:13

Így dalolt Szombathely, a Magyar Dal Fővárosa (Frissítve)

/ kultúra gal. 5 hsz. /
Tíz koncert, több ezer néző, vadászat az árnyékra, 30Y busz, és telt placcos esti bulik - röviden ilyen volt a Magyar Dal Napja Szombathelyen.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Szentkirályi: * pr*bl*m* v*l*d ,m*g * h*zz*d h*s*nl* b*g*t*kk*l v*n.*g*z t* b*...
Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés
okidoki: j*sk*01 t* sz*kt*d m*nd*n* h*gy gy*gysz*rr* n* t*lj*k * k*nn*...
Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés
iszek: *z *lt*n*,n*m *lt*n* *g*szs*g*gy*,n*m p*l*t*k** *ll*sf*gl*l*s k*...
Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés
lalika: M*, v*l*tl*n*l s*m*k*lt* *l H*nd* *r *z *NTSZ v*zsg*l*t r*km*gb*...
Porfogónak akarja használni a Falco gyár az idén megvásárolt Kolozsvár utcai sporttelepet
elbandi: h*t h* * fl*t*n m*lt v*ln* * d*l*g, *kk*r * 31k-h*z h*zz*sz*m*lh...
Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés