NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

(X)

Szombathelyen már megint kiszakadt a nőnapi bulizsák

Nyolc hazai előadó és egy világsztár egyetlen jegyért az Aréna Savariában.

Ismét fergeteges bulival várják a retro szerelmeseit Szombathelyen. A régi nagy kedvencek mellett egy vadonatúj formáció is jelentkezik, bár ez sem lesz ismeretlen a zene szeretőinek. Zoltán Erika ugyanis elsőként lép színpadra újoonan összeállt zenekarával. Az biztos, hogy Zoltán Erika dalai hangszeres kísérettel mégjobban szólnak.

A 90-es évek Szomorú Szamurája is az Arénába jön. A rózsaszirmot friss forrásvízzel öblögető Kozsó és az Ámokfotók nem hiányozhatnak a nőnapi Retro Fesztiválról.

Szinte hazajár már a Kozmix. De nincs ezen mit csodálkozni a szombathelyi közönség nem tudja megunni Hozsó és Lala muzsikáját. Ha lehet még, a srácok ígérték, hogy rátesznek még egy lapáttal a bulira.

Több, mint 10 éves a Táncolj! a Desperado bulihimunsza, ennyi idő is kevés volt ahhoz, hogy kopjon bármit is a dal. Ezt pedig bebizonyítja újra szól a Táncolj! Szombathelyen.

Talán a kilencvenes évek fialjai nem is tudják, hogy egy újragondolt Neoton-dal volt az, amire éjszakákat topogtak át. A Groovehouse repertoárja azonban nem csak ezt a dalt tartalmazza, így bőven lesz mire bulizni Szombathelyen március 10-én.

Dj. Szatmári és Jucus tovább szinesíti a társaságot. Jónéhány daluk van, ami sokak fülében ott van, ráadásul még bulizni is lehet rá. Ennél jobb duó, csak önmaga a duó.

Nem volt olyan lány a '90-es években, aki nem lett volna szerelmes, a romatikus dalokkal szíveket ostromló TNT egyik vagy netán mindkét tagjába. Ákos és Inti most karnyújtásnyira lesz minden szombathelyi lánytól az Aréna Savaria színpadján.

Dj. Dominique pedig a legjobb mixeket, mashupokat és warmupokat hozza majd, hogy felrázza a bulizós tömeget.

És ha mindez nem lenne elég, akkor érkezik egy világsztár is, akivel együtt énekelhetjük, hogy Hallelujah!

Szombathelyen ekkora buli még sosem volt. Itt lesznek a magyar Retro legjobb fellépői illetve a svéd világsztár, Dr. Alban is fellép majd a világot jelentő deszkákra. A hangulatot - ami egyébként már így is garantált - még tovább fokozza majd a beltéri pirotechnika, a konfetti ágyúk és a forgó színpad, ami mögött hatalmas ledfalak fokozzák az élmény. Ezen felül az Arénába várjuk Magyarország legprofibb táncosait is, aki tovább gazdagítják a programot

- mondta Goldfinger Dávid szervező.

De vajon Szombathelyen lesz még ennél nagyobb buli is?!

Egyenlőre azt tudom mondani, hogy nem, de titkot nem árulók el, de azon leszek, hogy mindig legyen nagyobb. Térjük erre vissza ősszel!

- fogalmazott rejtélyesen a szervező.

Nőnapi Tavaszi Retro Fesztivál

Kapunyitás: 17.30 óra
Koncert kezdete: 18.30 óra
Jegyárak / jegytípusok: 4500 Ft egységesen

Jegyek válthatóak:

 • pannonjegyek.hu
 • jegy.hu
 • Vas Népe ügyfélszolgálati iroda
 • Itt az esemény Facebook-oldala , tessék hozzá csatlakozni!

  Hozzászólások (0)

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Keresés

  Hozzászólások

  joska01: *sm*t *gy *rv*s,*k* p*l*t***s *k*r l*nn*! J*bb l*nn*,h* v*g*zn* ...
  Zacher etikája
  Latyak: R*l*nk *s t*dj*k, h*gy k* v*n * n*ckn*v m*g*tt, d* m*, *m*g * h*...
  Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát
  miki1950 : H* k*t *l*t*d l*nn* *zt t* *kk*r s*m *rt*n*d m*g. M*g*s *z n*k*d...
  Zacher etikája
  miki1950 : T*v*dt*m. *pr*l*s 10- *n m*r v*lt r*l* h*r *s p*rsz* k*mm*nt*k *...
  Zacher etikája
  demokratikus_gumilovedek: Z*ch*r l*sz *z *j f*k*t* r*h*s n*v*r! * v*r*sc*l*b*t v*r*s k*rdk...
  Zacher etikája