NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Jelentem

Szemetes játszótér Szombathely szívében

Olvasónk észrevételei.

Olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy Szombathelyen, a Kisfaludy Sándor utca-Király utca belső udvarán található egy, a kisgyermekes szülők körében igen kedvelt játszótér, amely úszik a szemétben.

Mint írja: Közel harmadik hete gyűlik a szemét a pici játszótéren, mert csak egy hulladékgyűjtő van közvetlenül a padok mellett, amelyet amúgy sem ürítenek gyakran. Most teljesen tele van, és aki szeretné a rendet fenntartani, az sem tudja, mert nincs hova betenni a sok műanyagflakont, papírpoharat.

Szemét itt...
fotó: nyugat.hu

Az eldobált szemétből jól látható, hogy a közeli McDonald’s-ból is ide járnak, ami nem lenne baj, csak mi, akik ott lakunk, szembesülünk azzal, hogy reggelre micsoda állapotok vannak, mert többnyire ezek képezik a hulladékok többségét.

Szemét ott...
fotó: nyugat.hu

A cigarettacsikket nem is említem, habár tiltó tábla van erre vonatkozóan, nem veszi ezt figyelembe senki. A játszótér a kisgyerekek számára készült, ezért fokozottan kellene figyelni a tisztaságra, és több szemétgyűjtőt elhelyezni.

A park közepén nincs világítás, ezért a sötétben nem lehet látni, kik vannak ott éjjel. A környéken lakók végtelen türelmét elnézve úgy vélem, ideje felhívni az illetékes szervek figyelmét erre a gondra is. U.i.: A valóság sokkal rosszabb, mint az a fotókon látható.

Hozzászólások (6)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

joska01: *n ny*t*tt sz*mm*l j*r*k-n*k*m *z * f*nt*s,h*gy * m*nk* l*gy*n *...
Hogyan, miért és miből jótékonykodik Várkonyi Andrea?
joska01: J* d*nt*s! Cs*k *gy t*v*bb!...
Adócsökkentéseket lebegtetett be a pénzügyminiszter
fgzb: M*sz*r*s s*gg*b*n v*n * f*j*, *z*rt *ly*n h*m*ly*s * l*t*s*. *n...
Hogyan, miért és miből jótékonykodik Várkonyi Andrea?
Ddd911: M*dd* pr*b*lk*z*s v*lt m*g*rt*tn* v*l*d *zt. *z * b*j h*gy m*g *...
Hogyan, miért és miből jótékonykodik Várkonyi Andrea?
namsub: M*t *s b*z*ny*t*tt...? M*ly*k *rsz*gb*n...? K*rv*r* v*ssz*h*t* ...
A szombathelyi Csillag Tamás képviseli majd a külföldi magyarokat a Parlamentben?