NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Nem tetszett neki, hogy a háza elé parkolnak - most súlyos fenyegetés miatt letartóztatásban van

Eléggé elfajult a helyzet: gázolással, gyilkossággal fenyegetőzött a férfi.

Egy korábban átlagos polgárként élő férfi egy óvodával szemben lakik Cegléden, de nem bírta elviselni, hogy a szülők, autójukkal mindig az ő ingatlana előtt állnak meg reggel és délután - számolt be a Blikk . Ezt éveken keresztül szinte heti rendszerességgel jelezte a városi képviselőtestület egyik tagjának, majd a fogadóórákon is megjelent, ahol trágár szavakkal szidalmazta a képviselőt, változás azonban nem történt.

A helyzet odáig fajult, hogy a férfi e-mailben több millió forint kártérítést követelt a képviselőtől, és azt ígérte, hogy ha valaki a kapujába parkol, mindenkit elgázol. Ezt követően pedig üzenetet küldött a Ceglédi Rendőrkapitányságnak is, 10 milliót követelve fájdalomdíjként, ellenkező esetben megöli a képviselőt. A rendőrség ezek után előállította a férfit, aki jelenleg letartóztatásban van, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete miatt.

A lap szerint a férfi azóta megbánta tettét, bocsánatot is kérne, és úgy véli: a legjobb megoldás az lehet, ha inkább elköltözik. Ügyvédje szerint "ez az ügy valójában nem a zsarolásról szól, hanem egy kétségbeesett ember elhibázott lépéséről".

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacs_ugynok: S*nk* v*gy, t* pr*v*k*t*r tr*ll! :P...
Kidobhatják a szemétbe a mintegy 200 milliárd forint közpénzt elnyelő kukaholdingot
Ddd911: H*gy *s m*nn*. *z * sz*nt. *nn*n cs*k l*jj*bb v*n n*l* pl. ...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
Ddd911: Sz*mt*l sz*mb*n t* *s m*g*rt*n*d h*gy n*m v*lt*m f*lm*ntv* t*stn...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
polgartars: V*j*n m*nny*t g*nd*lk*dt*k *z*n * "m*g*ld*s*n"? G*zd*...
Novák Katalin bejelentette: nyelvvizsga nélkül is átvehető a diploma
polgartars: *zz*l *gy*t*rt*k, h*gy * sz*nt*kh*z k*p*st j*l j*tsz*tt*k, l**k*...
"Szombathelyi" gól a németek ellen