NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Nem lazsálnak a Fitt-boxos bunyósok, nagy nemzetközi kesztyűzést szerveztek Győrben

Újult erővel vágtak bele az edzésbe a fiatalok.

„Egyesületünk versenyzőinek felkészüléséhez nagyban hozzájárulnak a közös edzések és kesztyűzések, erre azonban a kényszerpihenő ideje alatt sajnos nem volt lehetőségünk. Viszont most, hogy a dolgok visszatértek a régi kerékvágásba, igyekszünk minden alkalmat megragadni. Az utóbbi időben több kisebb közös edzést szerveztünk termünkben, illetve ellátogattunk más egyesületekhez is ezzel a céllal” – mesélte Varsányi Áron edző.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

A legutóbbi július 4-én, a Gladiátor Alapítvány Akadémiával közösen szerveztek egy nagy létszámú nemzetközi sparringot Győrben. 9 hazai és 3 osztrák egyesület 93 ökölvívója jelent meg azzal a céllal, hogy összemérjék tudásukat egymással.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Közös bemelegítést és árnyékolást követően 10 meneten keresztül, váltott ellenfelekkel vívtak kemény csatákat az ökölvívók. A Fitt-Box egyesület 13 fővel vett részt az eseményen, 6-an egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

„Mindenki rendkívül komolyan vette a feladatot, a hangulat pedig, mint minden alkalommal, most is remek volt. Már nem kell sokat várnunk és éles mérkőzéseken is bizonyíthatnak bunyósaink, ami várhatóan az augusztus 28-i Ostrom kupa lesz. Addig pedig szorgalmasan készülünk tovább és szervezzük a következő nemzetközi kesztyűzéseket” – tette hozzá az edző.

Még több képért kattints!
fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : *z t*nyl*g f*nt*s k*rd*s l*ny*k, *z*rt *m*g n*m *ll r*nd*lk*z*sr...
Magyarország küzd a harmadik hullámmal
miki1950 : *z *g*z* pr*bl*m* *tt v*n, h*gy s*m * R*nd*rs*g s*m *z *gy*szs*g...
Kósa és sofőrje felváltva mentek vesztegetési pénzért?
iszek: M*st*r X%- r*l (d*br*c*n**k h*vj*k *gy...n*m *s *rt*m m**rt?......
Kósa és sofőrje felváltva mentek vesztegetési pénzért?
Rőzsike : V*l*h*l *zt *lv*st*m, *z *r*d*t* sz*ll*t*s* sz*rz*d*s sz*r*nt m*...
Magyarország küzd a harmadik hullámmal
kovacsg: *gy v*n, sz*p*ss*k cs*k m*g * n*p*t, z*r*nk l* m*nd*nt....
Felmerült a kereskedelem korlátozása egy időre