NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Négy gyerek úszásoktatásához elegendő aranytortát vett a Sárvári Fürdő

Eddig háromezer gyerek tanult meg úszni Sárváron.

Egyes adatok szerint a magyar kisiskolások közel fele nem tud úszni. Ezen szeretett volna javítani egy kampány, amiben aranyozott toraszleteket vásárolhattak meg sport egyesületek és civil szervezetek. A befolyt összegből pedig gyerekek úszás oktatását fedezik.

Az akcióban részt vett a Sárvári Fürdő is, ami egyébként a részvevők közül a legnagyobb felajánlást tette, hiszen százezer forintért vásárolt tortát. Ez azt jelenti, hogy a közeljövőben négy gyerek úszásoktatását állja a fürdő. A gyerekek pedig itt helyben Sárváron tanulhatnak meg úszni.

fotó: x

Eddig közel háromezer gyerek tanult meg úszni a sárvári fürdőben. A mi uszodánk egy a vendégeknek készült szolgáltatásként épült. Szépen lassan pedig a gyerekek töltötték meg. Jelenleg ott tartunk, hogy egymás kezébe adják a kilincset az iskolák, a környék diákjai rendszeresen látogatják az uszodát a tanévben. Örülünk neki, hogy ezzel a kis adománnyal hozzájárulhattunk négy gyerek úszás oktatásához - mondta a nyugat.hu-nak Vancsura Miklós fürdő-igazgató.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kazi: L*h*t, h*gy * 3 *v t*v*d*s, d* h*gy * C*V*D-j*rv*ny k*zd*t* *t* ...
Lezárták a mászófalat a szombathelyi Sportligetben
edmond: H*gy *llh*t *l* *ly*n h*lyz*t, h*gy *gy t*z*v*s gy*r*k f*l*gy*l*...
Eltűnt egy kislány a Balatonban
demokratikus_gumilovedek: F*p*d*s D*mszky-*t*nz*t. N*ll* t*rt*l*m. T*m*ny *mp*rt*lt b*llsh...
Egy vidéki fiú Budapesten – interjú Karácsony Gergellyel
angelica: N*k*m n*m k*ll *lm*nn*m *hh*z P*rp*c*g, h*gy m*lysz*g*nys*g*t l*...
Az igazi szegénység rejtőzködik, de létezik
joska01: S*k*dsz*r b*z*ny*t*d *st*b*s*g*d*t,t*d*tl*ns*g*d*t,t*j*k*z*tl*ns...
Az igazi szegénység rejtőzködik, de létezik