NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Itt is vannak Nagy Tojásfestő Versenyünk első nevezői – Szálljanak versenybe Önök is műveikkel!

Itt a húsvét, és bár az idei ünnep egy kicsit más, mint az eddigiek, szeretnénk egy kis jó kedvet varázsolni az otthonokba kis akciónkkal.

Bár már eltelt jó néhány év azóta, hogy utoljára meghirdettük Nagy Tojásfestő Versenyünket, most úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy újra húsvéti lázba hozzuk olvasóinkat! Bár az idei húsvét a világszerte tomboló koronavírus-járvány miatt sajnos merőben más lesz, mint az eddigiek, abban reménykedünk, hogy ünnepi felhívásunkkal talán egy kicsit mókásabbá tudjuk tenni a húsvétot, így nagypénteken útjára indítottuk a Nyugat.hu Nagy Tojásfestő Versenyét.

2020.04.10. 13:37

Újra itt a Nyugat.hu Nagy Tojásfestő Versenye – Küldjék el nekünk műveiket!

/ könnyű /
Jön a húsvét, és bár az idei ünnep egy kicsit más lesz, mint az eddigiek, szeretnénk egy kis jó kedvet varázsolni az otthonokba kis akciónkkal.

Az első tojások pedig már be is futottak. Ezt a kosárnyi mintás csodát például Pothárn Istvánné Icától kaptuk.

fotó: Pothárn Istvánné Ica

Egy másik olvasónktól pedig temérdek fotó érkezett, köztük kötéllel díszített tojásokkal, valamint különböző mesefigurákká, nyuszikká és Star Wars-karakterekké pingált tojásokról is kaptunk fotókat.

A többi képért kattintson!
fotó: Olvasó

Kaptunk még egy fotót Salzburgból is, ahol ilyen kis aranyos figurákká változtatta olvasónk a tojásokat egy unalmas délutánon.

fotó: Olvasó

A versenynek pedig még közel sincs vége! Tehát ecseteket a kezekbe, hiszen továbbra is várjuk minden kreatív, ügyeskezű, vállalkozó szellemű, versenyszerető vagy csak szimplán unatkozó olvasónktól az otthon kipingált tojásokról készült fotókat, melyeket az alábbi linkre kattintva lehet feltölteni:

Nagy Tojásfestő Verseny

A kreatívkodásnak semmi sem szab határt, csak a húsvét hétfő éjfél, ugyanis eddig várjuk olvasóink remekműveit. Fontos, hogy ne maradjon le az elérhetőség, valamint várunk egy rövid kis leírást is a képek mellé. A beérkezett fotókat aztán közzétesszük oldalunkon és megszavaztatjuk olvasóinkkal, hogy ki volt a legügyesebb. A győztessel, illetve győztesekkel pedig készítünk majd egy kis interjút is, hogy ország-világ megismerhesse az idei év legügyesebb tojásfestőjét vagy festőit.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Nati: * 1 s*ggf*j, r*v*d*n *s t*m*r*n! * gy*l*z*t *z, h*gy *gy j*tsz...
Szijjártó Péter: Globális fake news-kampány zajlik Magyarország ellen
palig: S*jn*l*m m*rt 3000- *zr*s st*d**n k*cs* l*sz. M*rt * S*v*r** *r*...
Új, multifunkcionális sportcsarnok épülhet Körmenden
Nati: *ly*n k*n*k*l*b*, n*m n*rm*l*s *z *z *mb*r, *k* * m*s*k*t *nt*nz...
Edzés közben rosszul lett és elhunyt hétfőn este egy fiatal zalai focista – Frissítve
shopron: * d*j* m*gsz*nt*tn* *zt * k*rh*z*t. H*z**rv*s* r*nd*l* l*sz b*l*...
Bérzsarolás a zalaegerszegi kórházban?
Nati: L*p*tt*nn*? T* ny*mj*t*k * fr*nk*t, m*nth* t* l*nn*t*k * v*l*g *...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt