NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Szombathely is a költségvetés vesztese lesz? - kérdezi az MSZP

Eddig a pillanatig Puskás Tivadar, városunk polgármestere a kisujját sem mozdította Szombathelyért - kemény felütéssel indul a szocialisták sajtóközleménye.

Szombathely is a költségvetés vesztese lesz?

Eddig a pillanatig Puskás Tivadar, városunk polgármestere a kisujját sem mozdította Szombathelyért! A Fidesz-KDNP Vas megyei képviselői egy olyan módosító indítványt sem nyújtottak be a Magyar Köztársaság költségvetéséhez, amely városunkat érintő fejlesztést, beruházást célozna. Puskás új munkahelyekkel, élhetőbb várossal és a becsület jelszavával kampányolt. Úgy tűnik a Fidesz-KDNP képviselői becsapták a városlakókat, hiszen a Parlamentben támogatták az emberek nyugdíj-megtakarításainak ellopását, a jogállamiság és a sajtószabadság felszámolását. Becsapták, mert támogatják azokat az adótörvényeket, amelyekkel csak a magas keresetűek – mint Puskás Tivadar és Ágh Péter – járnak jól. Szégyenszemre, ígéreteik ellenére nem hogy több, hanem 200 millió forinttal kevesebb állami költségvetési forrást fog kapni városunk, mint idén!

Az MSZP kormánya folyamatosan figyelt városunkra, támogatták beruházásainkat, segítették közös céljaink elérését. Így indult el a 86-os gyorsforgalmi út építése, így kapott a város támogatást az Aréna Savaria megépítéséhez vagy a színház beruházáshoz. Arra kérjük a tavasszal megválasztott jobboldali országgyűlési képviselőket, tegyenek végre valamit városunkért, és ne csak a saját meggazdagodásukkal foglalkozzanak!

MSZP Szombathelyi Szervezete

Hozzászólások (27)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

szasa: B*zt*s Sz*j*r J*zs*f *l*tt *k*rn*k t*szt*l*gn*. *gy*bk*nt * p*p*...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
realista: ....*pp*n Sz.gy*rt* m*ndj* *zt???? S*m n*m d*pl*m*t*,s*m n*m t*...
Szijjártó Péter: Globális fake news-kampány zajlik Magyarország ellen
Vasi: Sp*rt *s p*l*t*k* *ssz*k*v*r*s*? H*t * F*t*sz n*m *zt cs*n*lj*...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
demoktatorovm: *h*gy *zt m*r *ml*t*tt*m, * sz*nv*n*l n*m m*st l*tt *ly*n, h*n*m...
Nincs rossz zene, csak kevés pia? A pénteki Szentivánéj zenei felhozatala próbára tette a füleinket
demoktatorovm: *s m*t cs*n*ln*, h* k*l*t*g*tn* * h*lysz*nr*? H* n*k* s*m t*tsz*...
Nincs rossz zene, csak kevés pia? A pénteki Szentivánéj zenei felhozatala próbára tette a füleinket