NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Vélemény

„Szombathely rosszabbul jár a következő évben” – Az MSZP közleménye

Puskás Tivadar és Ágh Péter szombathelyi képviselők a tegnapi napon, megszavazták körülbelül 20 ezer szombathelyi lakos nyugdíj-megtakarításának államosítását. Mindeközben a Fideszes képviselők a Parlament Költségvetési Bizottságában leszavazták a Haladás Stadion felújításához szükséges módosító indítványt, így 2011-ben sem kezdődhet meg a régóta várt átalakítás. Reméljük, hogy nem az ingatlan-lobbi érdekei mentén történt a szavazás, mellyel egy időben jelent meg Szombathelyen a Haladás focicsapata körül, az ország egyik leggazdagabb, ingatlanokkal is foglalkozó vállalkozója, Leisztinger Tamás.

A Fidesz-KDNP képviselői hetente mutatnak fityiszt a választóknak, Hoffman Rózsa – oktatási államtitkár - már elfelejtette a tanároknak Szombathelyen is megígért béremelését, nem beszélve a nyugdíjpénztárak megvédéséről szóló ígéretekről. Miközben a szombathelyi fideszes képviselők nevüket adták ehhez az újabb gyalázathoz, Orbán Viktor és Navracsics Tibor nem szavazott a törvényről.

Szombathelyen a Kormány támogatásának ígéretével kampányolt a Fidesz: „Előttünk a feladat, mögöttünk a kormány” – hirdették úton-útfélen a jobboldali képviselőjelöltek. Ehhez képest városunk a következő évben rosszabbul jár, semmilyen támogatást nem kap az új költségvetésben Szombathely. Ilyen az elmúlt 8 évben nem fordult elő! Úgy tűnik az álláshalmozó szombathelyi képviselőket már csak saját vagyonuk gyarapítása érdekli és rég megfeledkeztek képviselői esküjükről és a szombathelyiekről!

MSZP Szombathelyi Szervezete

Hozzászólások (11)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Szup: * p*lg*rm*st*r *s k*l*t*g*th*tn* *t*n*n*zn* * sz*nv*n*ln*k, m*g ...
Nincs rossz zene, csak kevés pia? A pénteki Szentivánéj zenei felhozatala próbára tette a füleinket
jeremias: M*jd j*v*r* * K*t*r* VB. *tt *zt*n l*h*t t*rd*p*ln* m*g sz*v*rv*...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
kisbodoccs: Sz*v*rv*ny*s? H*h*h*h*h*h* N*gy*n t*k*s*k *z*k * n*m*t*k! K*cs...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
Rőzsike : M*st *z k*m*ly? *z m*r t*bb m*nt v*cc. V*z* *z*k n*m ny*gsz*n*k....
Új, multifunkcionális sportcsarnok épülhet Körmenden
anatra: *z *gy f*k* n*ws l*v*g. ...
Szijjártó Péter: Globális fake news-kampány zajlik Magyarország ellen