NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Mozgalmas estéjük volt a vasi tűzoltóknak

Két órán belül egy tűzesethez és két balesethez is riasztották őket.

A körmendi tűzoltókat csütörtökön este hét óra körül a 76-os főút Hegyhátsál-Hegyháthodász közötti szakaszához riasztották, ahol egy nyerges kamion félig az árokba hajtott. A balesetben senki sem sérül meg. A tűzoltók – teljes útzár mellett - a kamiont kivontatták, az utat pedig megtisztították.

Alig ért véget a körmendiek beavatkozása, Pácsonyban egy lakóházzal egybeépített melléképület teteje kapott lángra. A Vasvári Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság helyszínre vonuló állománya a tüzet rövid idő alatt eloltotta, megakadályozva ezzel, hogy az a lakóház tetejére is átterjedjen. A tűzoltók a melléképületből egy szén-dioxid-palackot is kimentettek.

A 86-os számú főúton Beled felől Répcelak irányába haladt az az autó, amely este fél kilenckor a menetiránya szerinti vízelvezető árokba, onnan pedig egy fához csapódott. A Répcelaki Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság és a Répcelaki Önkéntes Tűzoltó Egyesület egységei a kocsit áramtalanították, a kidőlt fát pedig eltávolították az autóról. A kocsiban egy személy utazott, akit a mentők elláttak. A helyszínelés idején rendőri forgalomirányítás mellett félpályás útlezárás, a műszaki mentés alatt teljes útzár volt érvényben az útszakaszon.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kazi: L*h*t, h*gy * 3 *v t*v*d*s, d* h*gy * C*V*D-j*rv*ny k*zd*t* *t* ...
Lezárták a mászófalat a szombathelyi Sportligetben
edmond: H*gy *llh*t *l* *ly*n h*lyz*t, h*gy *gy t*z*v*s gy*r*k f*l*gy*l*...
Eltűnt egy kislány a Balatonban
demokratikus_gumilovedek: F*p*d*s D*mszky-*t*nz*t. N*ll* t*rt*l*m. T*m*ny *mp*rt*lt b*llsh...
Egy vidéki fiú Budapesten – interjú Karácsony Gergellyel
angelica: N*k*m n*m k*ll *lm*nn*m *hh*z P*rp*c*g, h*gy m*lysz*g*nys*g*t l*...
Az igazi szegénység rejtőzködik, de létezik
joska01: S*k*dsz*r b*z*ny*t*d *st*b*s*g*d*t,t*d*tl*ns*g*d*t,t*j*k*z*tl*ns...
Az igazi szegénység rejtőzködik, de létezik